Örtü yangınına sebep olan çoban sınır dışı edildi!

Trabzon'da geçtiğimiz hafta çıkan örtü yangınlarından birisine sebep olduğu belirlenen Afganistan uyruklu çoban, sınır dışı edildi.

İHA’nın aktardığı habere göre, Yeşilvadi Mahallesinde çıkan ve 35 dönüm alan ile bir eve zarar veren örtü yangını araştıran jandarma ekipleri, olayla ilgili Afganistan uyruklu 23 yaşındaki N.N. adlı şahsı gözaltına aldı.

ISINMAK İÇİN ATEŞ YAKMIŞ

Yapılan araştırmada Türkiye’ye kaçak yollardan girdiği öğrenilen N.N.‘nin örtü yangının meydana geldiği bölgede çobanlık yaptığı öğrenildi.Yangın olayıyla ilgili ifadesine başvurulan Afgan uyruklu N.N., ısınmak amacıyla yaktığı ateşten ötürü yangının meydana geldiğini savundu.

Örtü yangınına sebep olan çoban sınır dışı edildi!

SINIR DIŞI EDİLDİ

Trabzon Jandarma Komutanlığı’nca adli işlemleri yürütülen ve Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilen N.N.’nin adli makamlarca serbest bırakılmasının ardından sınır dışı edilmek üzere Trabzon İl Göç İdaresi’ne teslim edildiği öğrenildi.

 

Örtü yangınına sebep olan çoban sınır dışı edildi! ile ilgili etiketler Trabzon Afganistan yangın Orman Yangını Çoban örtü yangını
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.