'Ortadoğu Kasabı'nı kendi halkı da istemiyor: İsrail'de halk Hamas'a seslendi: "Netanyahu'yu alın"

İsrail'de uzun süredir istenmeyen adam konumuna gelen ve Hamas gerilimi başlamadan önce neredeyse her hafta protesto edilen Binyamin Netanyahu'ya olan nefret giderek artıyor.

İsrail sokaklarında protesto düzenleyen İsrail vatandaşları, Hamas'a seslenerek "Netanyahu'yu alın, çocuklarımızı bize iade edin!" şeklinde bağırdı.

İsrail ile Gazze arasındaki savaşta gerilim her geçen gün artıyor ve can kayıpları da aynı şekilde yükseliyor.

İsrail'de son dönemde istenmeyen adam ilan edilen Ortadoğu Kasabı Netanyahu'nun Hamas ile olan son savaşın koltuğunu sağlamlaştırmak için bir koz olduğunu düşündüğü iddiaları var. Ülkede son yıllarda Netanyahu'ya olan güven azalırken nefret giderek artıyordu.

 

 

'Ortadoğu Kasabı'nı kendi halkı da istemiyor: İsrail'de halk Hamas'a seslendi: "Netanyahu'yu alın" ile ilgili etiketler İsrail Binyamin Netanyahu Netanyahu Gazze Hamas
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.