Orlando Magic Clippers'a "büyü" yaptı

46 maçta 15 galibiyet alabilen ve Nikola Vucevic, Evan Fournier ile Aaron Gordon'ı takasla gönderen Orlando Magic, şampiyonluk adayı Los Angeles Lakers'ı deplasmanda mağlup etti.

NBA'de normal sezona dün gece oynanan 4 maçla devam edildi. Şampiyonluk adaylarından Los Angeles Clippers evinde, 30 takım arasında 27. sırada bulunan Orlando Magic'e yenildi: 96-103.

Doğu Konferansı'nın sondan 2. sırasında yer alan Steve Clifford yönetimindeki Floride ekibi , Batı Konferansı'nın 3. basamağındaki Clippers'ı yenerek rakibinin 6 maçlık galibiyet serisine son verdi. 5 oyuncunun çift haneli skor ürettiği Orlando Magic'te Chuma Okeke 18 sayı, 4 ribaund; Terrence Ross ise 15 sayı, 2 ribauntla oynadı.

"SİHİR" BEKLENİYOR

Yeni yapılanmaya giden Magic, takımın en skorer 4 oyuncusundan 3'ü olan Nikola Vucevic, Evan Fournier ve Aaron Gordon takas yoluyla göndermişti. 

Bu sezon 24.5 sayı ortalamasıyla kariyerinin en yüksek rakamına ulaşan Karadağlı pivot Vucevic'in yanı sıra El-Faruk Aminu'yu da Chicago Bulls'a veren Magic, karşılığında Wendell Carter, Otto Porter ve iki 1. tur draft hakkı aldı.

19,7 sayıyla NBA kariyerinin en iyi sezonunu geçiren Fransız yıldız Fournier ise iki 2. tur draft hakkı karşılığında Boston Celtics'in yolunu tuttu. Maç başına 14,6 sayı, 6,6 ribaunt ve 4,2 asist üreten Gordon da Denver Nuggets'a gitti. Takas sonucu Gordon ve Gary Clark'ı kadrosuna katan Nuggets, Gary Harris, R.J. Hampton ve 2025 ilk tur draft hakkını Magic'e verdi. 

Orlando Magic Clippers'a "büyü" yaptı ile ilgili etiketler Orlando Magic NBA Los Angeles Clippers Nikola Vucevic Evan Fournier
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.