Orhan Aydın'ın depremde hayatını kaybeden kızının cenaze töreni bilgileri belli oldu

Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın'ın Hatay'da yaşayan eski eşi Elif Torun Öneren ve kızı Eylem Şafak Aydın depremde enkaz altında kalmıştı. Aydın'ın eski eşi sağ kurtulurken, kızı Eylem'den 6'ncı günde acı haber geldi. 36 saat süren çalışmalarının ardından Eylem Aydın'ın cansız bedenine ulaşıldı. Depremde hayatını kaybeden Eylem Şafak Aydın bugün Muğla'da son yolculuğuna uğurlanacak.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremler çevredeki 10 ili etkiledi. En büyük yıkımlardan biri de Hatay'da gerçekleşti. Depremde, tiyatro ve sinema sanatçısı Orhan Aydın'ın eski eşi sağ kurtulurken, 6 gün sonra kızı Eylem'in ise cansız bedenine ulaşıldı.

Tiyatro oyuncusu Orhan Aydın, Hatay’da yaşayan kızının ve eski eşinin evlerinin yıkıldığını, enkaz altında olduklarını söyleyerek yardım istemişti. Daha sonra sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Orhan Aydın, eski eşinin kurtarıldığını ''Çocuğumun anası Elif Torun Öneren’i enkazdan halk çıkarmış.. sıra kızımda.. (haydi canım benim haydi diren) tek varlığımdır ve çok canım acıyor. Ülkem için ağlıyorum. BİZİ YANLIZCA DAYANIŞMA KURTARIR.'' sözleriyle duyurmuştu.

6'NCI GÜNDE ACI HABER GELDİ

Depremin 6'ncı gününde Orhan Aydın'ın kızı Eylem Şafak Aydın'dan acı haber geldi. 36 saat süren çalışmalarının ardından Eylem Aydın'ın enkaz altındaki cansız bedenine ulaşıldı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, sosyal medya hesabından şarkıcının kızı Eylem Şafak Aydın’ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Orhan Aydın'ın depremde hayatını kaybeden kızının cenaze töreni bilgileri belli oldu - Resim : 2

"GÜZEL BİR HABER VEREMEDİK"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ali Kılıç, "Orhan Aydın'a güzel bir haber veremedik. Çok üzgünüm. 36 saat kesintisiz süren çalışma sonrası değerli kızı Eylem Şafak Aydın enkazdan çıkarıldı. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

 

BUGÜN MUĞLA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Orhan Aydın'ın depremde hayatını kaybeden kızı Eylem Aydın'ın cenaze töreni bilgileri netleşti. Aydın, kızının cenazesini Hatay'dan özel otomobille Adana'ya getirdi. Eylem Aydın, bugün ikindi namazının ardından Muğla Akyaka'da son yolculuğuna uğurlanacak.

Orhan Aydın'ın depremde hayatını kaybeden kızının cenaze töreni bilgileri belli oldu - Resim : 3

 

Orhan Aydın'ın depremde hayatını kaybeden kızının cenaze töreni bilgileri belli oldu ile ilgili etiketler Orhan Aydın deprem cenaze
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.