Organize İşler Dizi Oluyor! Yılmaz Erdoğan'ın Ekibinde Kimler Olacak?

Yazar ve Yönetmen Yılmaz Erdoğan'dan müjde geldi. Organize İşler filmini dizi olarak ekrana hazırlayan usta isim ilk açıklamayı Dilberay filminin galasından yaptı. Peki Organize İşler dizisinde hangi oyuncular var? İşte detaylar...

Yılmaz Erdoğan Organize İşler filmini dizi yapıyor. Senaryoa hazırlıklarının devam ettiğni söyleyen Erdoğan, ilk müjdeyi Dilberay filminin galasından yaptı. Filmde öğrencisi Büşra Pekin ve kardeşi Deniz Erdoğan'a destek vermek amacıyla galada yer alan Erdoğan müjdeyi verdi.

Organize İşler Dizi Oluyor

Erdoğan galada 8 bölümlük yeni dizi projesine dair detayları da açıkladı. Galada merakla beklenen yeni projesini açıklayan Yılmaz Erdoğan şunları söyledi:

'Çekimlere ağustos, eylül gibi başlayacağız. Organize İşler’i 8 bölüm dizi yapacağız. İlk defa burada açıklıyorum. Şimdi senaryo yazıyorum, senaryo bittikten sonra kimlerin rol alacağı belli olacak. Eski ekipten de oyuncular olacak, yeni isimler de eklenecek.”

Organize İşler Dizi Oluyor! Yılmaz Erdoğan'ın Ekibinde Kimler Olacak? ile ilgili etiketler Yılmaz Erdoğan organize işler
GÜNÜN VİDEOSU

Afrika ülkesinde darbe girişimi engellendi! Darbeye kalkışan grubun içinde 3 CIA ajanı yakalandı....

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde (KDC), ordu, sabah saatlerinde başlayan bir darbe girişiminin güvenlik güçleri tarafından bastırıldığını duyurdu. Darbeye kalkışan grubun içinde ABD vatandaşı 3 CIA ajanı yakalandı.