'Amacı belli olan, topluma karşı Atatürk ve Samsun üzerinden planlanmış bir suikast girişimiydi!'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına programının yeni bölümünde, Samsun ile Edirne'de Onur ve Adalet Anıtı'na yapılan çirkin saldırıların perde arkası ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun saldırılar sonrası tepki çeken açıklamasını masaya yatırdı.

"NORMALDE ATATÜRK İLE İLGİLİ BİR SÖZ SÖYLENDİĞİNDE AYAĞA KALKAN PARTİ TEŞKİLATLARI NEDENSE ÇOK SERİNKANLI DURDU"

Nedim Şener, "Çok planlı, amacı belli olan topluma karşı Atatürk üzerinden planlanmış bir suikast girişimiydi. Özel seçilmiş bir tetikçi. Öğretilmiş ifadesi de 'Gönlümü eğlendirmek ve Atatürk'ün heykeline karşı olduğum için'miş. Normalde Atatürk ile ilgili bir söz söylendiğinde ayağa kalkan parti teşkilatları nedense çok serinkanlı durdu. Bunlar nasıl yapılacağı planlanmış bir sabotaj girişimi. Halatın kopması nedeniyle başarılı olamadı. Dükkanlar yağmalandı, Atatürk heykelleri yıkıldı. O günlerde de tepki vermediler. Yalnız Kurt dizisi, Türkiye'nin başına gelenleri, emperyalistler tarafından Türkiye'nin getirilmek istendiği noktayı ve mücadeleyi anlatıyor. Bugün de onu yaşıyoruz." dedi.

"KATİLİ BEĞENMEMİŞ OLABİLİRLER Mİ YİNE?"

Mete Yarar, "Katili beğenmemiş olabilirler mi yine? Bunu geçen gün Yılmaz Özdil de söyledi. Şunu anlamakta zorlanıyorum, Atatürk'ün manevi kişiliğini önemsemiyor muyuz, yoksa heykeller üzerinden mi konuşacağız? Manevi kişiliğine hakaretler ve parti içinde manevi kişiliğine ve yaptıklarına saldırıları çok konuşmadan bu süreci nasıl anlayıp değerlendireceğiz? Örneklerden biri, HDP'nin parti meclisi sonuç bildirgesi resmen cumhuriyetimize söylenmedik laf bırakmamış. Bunun büyük bir kısmı kurucu liderlerinden ve hep birlikte yarattığımız süreçten sorumlu. Bununla ilgili tek bir satır eleştiri, kelime yok. Geçen gün de siyahi vatandaşlar, kızılderililer açıklaması... Bunlar manevi şahsiyeti için, bu ülkenin kazanımları, kurmaya çalıştığımız ulus devlet için, Atatürk'ün en büyük mirasım dediği Türkiye Cumhuriyeti Devleti için önemli değil mi?" sözlerini kullandı.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

'Amacı belli olan, topluma karşı Atatürk ve Samsun üzerinden planlanmış bir suikast girişimiydi!' ile ilgili etiketler Memleket Aşkına Mete Yarar Nedim Şener Atatürk Samsun Edirne

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.