Onur Ünlü sessizliğini bozdu!

Kendisinden 19 yaş küçük oyuncu Hazar Ergüçlü ile aşk yaşayan ve yaş farkı nedeniyle sık sık eleştiri oklarının hedefi olan Onur Ünlü sessizliğini bozdu.

Kendisinden 19 yaş küçük olan Hazar Ergüçlü ile aşk yaşayan yönetmen Onur Ünlü, "Hazar'ın yaşını, arada kaç yaş fark olduğunu ben gazetelerden öğrendim" açıklamasıyla şaşırttı.

Onur Ünlü, kendisi gibi başarısıyla adından söz ettiren kendisinden 19 yaş küçük olan Hazar Ergüçlü ile uzun süredir mutlu bir birliktelik yaşıyor. Aralarındaki yaş farkından dolayı eleştirilerin hedefi olan çiftten Onur Ünlü, sevgilisinin yaş farkını gazetelerden öğrendiğini söyledi.

"YAŞ FARKINI GAZETEDEN ÖĞRENDİM"

Ünlü yönetmen, Posta'dan Oya Çınar'a konuştu. Ünlü, "Hazar'ın yaşını, aramızda 19 yaş fark olduğunu gazeteden öğrendim. Daha önce üzerine hiç düşünmemiştim. Yaş farkı hesabı yapmamıştım. Hazar ile otururken, konuşurken, film izlerken, dolaşırken kendinden 19 yaş küçük biriyle o şeyleri yaptığını düşünmüyorsun" dedi.

Onur Ünlü sessizliğini bozdu!

"İNANMADILAR"

Ünlü'nün bu açıklamalarına pek ikna olmayan sosyal medya kullanıcıları "Valla bizde biri biriyle sevgili olunca önce geçmişini araştırıyoruz sonra aralarındaki yaş farkını hesaplıyoruz, Adını da gazeteden mi öğrendin" diye yorumlar yaptılar.

Onur Ünlü sessizliğini bozdu! ile ilgili etiketler Hazar Ergüçlü Onur Ünlü
GÜNÜN VİDEOSU

Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! İşte operasyon anları...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay merkezli 7 ilde jandarma tarafından düzenlenen Mahzen-47 operasyonunun detaylarını paylaştı. Bakan Yerlikaya, elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı organize suç örgütü çökertildiğini, 52 şüphelinin de yakalandığını açıkladı.