Onlarca Suriyeli yangınlarla mücadeleye geldi: Türk halkına iyilik borcunu ödemek için!

Suriye'de çıkan iç savaş sonucu Türkiye'ye sığınan, ardından da ülkelerine geri dönen Suriyeliler, Türkiye'de meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele için gönüllü olarak Türkiye'ye geldi.

Antalya'da günlerdir meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele kapsamında, Suriyeli 40 gönüllü görev almak için ülkelerinden geldi. 

MANAVGAT'TA GÖNÜLLÜ 40 SURİYELİ

40 Suriyeli, Antalya'nın Manavgat ilçesinde orman yangınlarıyla mücadelede gönüllü olarak görev aldı.

Onlarca Suriyeli yangınlarla mücadeleye geldi: Türk halkına iyilik borcunu ödemek için!

"TÜRK HALKINA VE TÜRK HÜKÜMETİNE İYİLİK BORCUNUN BİR KISMINI ÖDEMEK İÇİN"

Fırat Derneği'nden yapılan açıklamada, "Türk halkına ve Türk hükümetine üzerimizde olan iyilik borcunun bir kısmını geri ödemek adına Fırat Derneği'ne ait Suriye Arama Kurtarma Antalya'da çıkan yangınlara müdahale etmek ve soğutma çalışmalarını yapmak için Suriye'den Türkiye'ye 40 gönüllü geçiş yaptı." denildi.

 

 

Onlarca Suriyeli yangınlarla mücadeleye geldi: Türk halkına iyilik borcunu ödemek için! ile ilgili etiketler Suriye Antalya Yangın destek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.