One UI 5.0 alacak Samsung modelleri hangisi? Çıkış tarihi ne zaman?

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesini vereceği tarih ve modeller ortaya çıktı. Peki One UI 5.0 hangi telefonlara gelecek? Samsung Andorid 13 güncellemesi ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Android telefon denince akla gelen ilk marka olan Samsung, kısa bir süre önce Android 13 tabanlı One UI 5.0 işletim sisteminin beta testlerine başlamıştı. Şirket bu işletim sistemini yakında birçok cihaz için yayınlamayı düşünüyor. Son olarak ortaya çıkan sızıntılar, Android 13 tabanlı One UI 5.0'ın çıkış tarihini de ortaya çıkardı.

Android 13 tabanlı One UI 5.0 ne zaman çıkacak?

Samsung ile ilgili doğru sızıntılarıyla bilinen Sammobile, Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesinin resmi olarak 17 Ekim veya 19 Ekim tarihleri arasında kullanıma sunulacağını paylaştı. Yeni arayüz ilk önce amiral gemisi cihazlar Galaxy S22, S22+ ve S22 modellerine verilecek.

Android 13 tabanlı One UI 5.0 beta programını birkaç hafta önce başladığını düşünürsek, güncellemenin Ekim ayında başlaması oldukça makul gözüküyor. Bu süre zarfı içerisinde Samsung'un hataları düzeltip son düzenlemeeleri yapmak için oldukça yeterli bir zamana sahip oldugu ortada.

Samsung'un yeni arayüzü One UI 5.0 ile birçok özelleştirme, güvenlik ve erişilebilirlik özelliği kullanıcılara sunulacak. Yeni sürümle birlikte kullanıcılar, duvar kağıdına göre önceden ayarlanmış 16 renk teması ve widget’ları üst üste istifleme gibi yeni özelliklere kavuşacak.

One UI 5.0 alacak Samsung modelleri hangisi? Çıkış tarihi ne zaman? ile ilgili etiketler Samsung One UI 5.0 Android 13 Çıkış tarihi modeller
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.