Önder Özen Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Ali Koç'tan sportif direktörlük açıklaması...

Emre Belözoğlu'nun ayrılmasının ardından sportif direktörlük görevine gelecek isim merak konusu olmaya devam ediyor. Mustafa Eröğüt ve Önder Özen ile ilgili iddiaları yalanlayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, iki isimle de görüşmeleri olmadığını kaydetti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ismi bir süredir Sarı-Lacivertli kulüple anılan Önder Özen ve Mustafa Eröğüt'le ilgili sportif direktör iddialarına cevap verdi. Koç, "Mustafa Eröğüt, Başakşehir'de gayet başarılı bir isim. Görüşmemiz olmadı ancak Başakşehir Kulübü neden bıraksın kendisini. Ayrıca Önder Özen ile de temasımız olmadı. Teknik direktörlük görevi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Diğer konular için daha erken" şeklinde açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde basınla bir araya geldiğinde sportif direktörlük görevine hala inandığını ifade eden Ali Koç, "Çünkü bu sektör geliştikçe FFP, harcama limitleri, bankalarla yapılan anlaşmalar vs. Bir Genel Müdür, CEO kıvamında futbola bakan ama sahayla alakası olmayan bir kişi ve departmana ihtiyaç var. Emre Belözoğlu bizim elimizdeki arkadaşlardan iletişimci, hukukçu, finansçı 3-4 arkadaşı da futbol şubesinin sportif direktör altında konumlandırdı ki çok doğru yaptığını düşünüyorum. Onun için sportif direktörlük müesesesinin devam etmesi gerektiğini düşünüyorum" demişti.

Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın ilk başkanlık döneminde Siyah-Beyazlı kulübe sportif direktör olan Önder Özen, daha sonra aynı görevi Kasımpaşa'da da sürdürmüştü. Bir ara Göztepe'nin teknik direktörlüğünü yapan ünlü futbol yorumcusu, Arthur Zico döneminde Fenerbahçe'nin yardımcı antrenörlerinden biriydi.

Önder Özen Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Ali Koç'tan sportif direktörlük açıklaması... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç önder özen Mustafa Eröğüt
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.