Önder Karaveli kaç para maaş alıyor? Yılık ücreti ne kadar? Çebi'den büyük jest...

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın sonrası "geçici" olarak teknik direktörlük koltuğuna oturan ancak kısa sürede futbolcularla olan başarılı iletişimi, taraftarın sevgisini kazanması ve TFF Süper Kupa zaferi sonrası devam kararı alınan teknik direktör Önder Karaveli'nin maaşı belli oldu. Karaveli’den çok memnun olan Çebi, büyük bir jest yaptığı ortaya çıktı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli'ye maaş jesti... Siyah-Beyazlılar'ın "geçici" değil "kalıcı" hocası, Başkan Ahmet Nur Çebi tarafından ihya edildi.

Hürriyet'in haberine göre; "Sportif direktör Ceyhun Kazancı ile yaptığı toplantıda Karaveli’nin durumunu değerlendiren başkan Çebi, başarılı teknik adama sezon sonuna dek 1 milyon 700 bin TL ücret verilmesini kararlaştırdı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kazancı, bu rakamın tamamen başkan Çebi’nin takdiri olduğunu, Karaveli’nin para konusunda en ufak bir talebinin olmadığını ifade etti."

İsmail Er'e konuşan Kazancı, şunları söyledi:

“Önder hoca, kalbi her zaman Beşiktaş için çarpan, kulübümüze yıllardır büyük hizmetlerde bulunan, değerli bir teknik direktör. Kendisi U19 takımında olduğu gibi A takımda da sadece işini yapmaya odaklandı. Çalışma koşullarını ya da maddi konuları hiçbir şekilde gündeme getirmedi. Ne pazarlık yaptı ne de aldığı ücretin açıklanmasını istedi. Bu konulardan rahatsızlık duyuyor.”

 

 

Önder Karaveli kaç para maaş alıyor? Yılık ücreti ne kadar? Çebi'den büyük jest... ile ilgili etiketler Beşiktaş Önder Karaveli Ceyhun Kazancı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.