Olympiacos - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

THY Euroleague'de ilk 30 haftayı 18 galibiyetle tamamlayan Fenerbahçe Beko, bitime 4 hafta kala Olympiacos'un konuğu... Yunan ekibi 3 maçlık galibiyet serisi yakalasa da play-off umudunu yitirdi. Fenerbahçe ise ilk 4'e girmenin peşinde...

THY Euroleague'de ilk 4'e girme mücadelesi veren Fenerbahçe Beko, normal sezonun bitimine 4 hafta kala Olympiacos'a konuk oluyor. Euroleague'deki son 15 maçının 13'ünü kazanan Sarı-Lacivertliler, 31. haftada da galip gelip, play-off'larda avantaj yakalamak istiyor.

Başkent Atina'daki Barış ve Dostluk Spor Salonu'nun ev sahipliği yapacağı karşılaşma, TSİ 22.00'de başlayacak. Zorlu mücadele beIN Sports HD 3'ten naklen yayınlanacak.

Avrupa Ligi'nde bu sezon oynadığı 30 karşılaşmada 18 galibiyet ve 12 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe Beko, 6. sırada bulunuyor. Ligde 14 galibiyet ve 16 mağlubiyeti olan Olympiakos ise 12. basamakta yer alıyor.

İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe Beko, 84-77 kazanmıştı.

Olympiacos - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko olympiacos THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.