Öleceğini Facebook'tan öğrendi

Ölümcül tümörü sosyal medyadan öğrendi. Enfeksiyon teşhisi konan adam Facebook'ta okuduğu bir paylaşım sonrasında hayatı değişti.

Tom, vertigo şikayetiyle doktora gittiğinde enfeksiyondan kaynaklandığı zannedildi. 36 yaşındaki adam ölümcül beyin tümörünü sosyal medya paylaşımlarından anladı.
Baş dönmesi ve dayanılmaz baş ağrıları çeken Tom Walker, beyin tümörü olduğunu Facebook'tan öğrendi. Daily Mail'de yayınlanan habere göre doktorlar ilk başta bu semptomların enfeksiyondan kaynaklandığını düşünerek bir reçete yazıp eve gönderdi. Ancak hiçbir iyileşme olmadı.
Ruh halinde ani değişimler olan 36 yaşındaki adam, Facebook'ta kızına beyin tümörü teşhisi konulan bir arkadaşının paylaşımını okuduktan sonra aynı semptomların kendisinde de olduğunu farketti. Beyin tümörü olan başka bir arkadaşının da benzer şeyler yaşadığını okuyunca acilen doktora gidip tomografi çekilmesini istedi.
Tom, semptomları şu sözlerle anlattı:
"İlk olarak iş yerinde başladı. Ayağa kalktığımda başım dönüyordu. Özellikle aşağı-yukarı ve sağa-sola baktığımda oluyordu. Tansiyonla alakalı olduğunu düşündüm ancak evde de olaya başladı."
Nörolog gözlerinin altında şişlikler olduğunu farketti. Bu beyindeki baskıdan kaynaklanıyordu. Çekilen filmde dikdörtgen şeklinde 6 cm ölümcül tümör olduğu ortaya çıktı.
Tom'un boynunun arkası kesilerek beynindeki ölümcül tümör alındı. 36 yaşındaki adam önlem olarak radyoterapi görmek zorundaydı.

Öleceğini Facebook'tan öğrendi ile ilgili etiketler Facebook tümör
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.