Öldüğü iddia edilen Mario Balotelli'nin menajerinden kafa karıştıran açıklama: Beni ikinci kez öldürdüler

Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Haaland, Donnarumma ve Mario Balotelli'nin de menajerliğini yürüten dünyaca ünlü isim Mino Raiola'nın hayatını kaybettiği iddia edilmişti. Konuyla ilgili olarak Mino Raiola'nın sağ kolu Jose Fortes Rodriguez, İtalyan menajerin ölmediğini ancak durumunun kritik olduğunu açıklamıştı. Durumu kritik olan ve öldüğü iddia edilen İtalyan menajer "Beni ikinci kez öldürdüler" dedi.

Bugün sabah saatlerinde dünya futbolunu üzen bir haber gelmişti. Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Haaland, Donnarumma ve Mario Balotelli'nin de menajerliğini yürüten dünyaca ünlü isim Mino Raiola'nın geçirdiği hastalık nedeniyle hayatını kaybettiği iddia edilmişti.

İTALYAN MEDYASINDAN ÖLDÜ İDDİASI

İtalyan gazeteci Tancredi Palmeri ilk olarak dünyaca ünlü İtalyan menajerin öldüğünü duyurmuştu. Konuyla ilgili yeni bilgiler gelmeye devam etti.

ARKADAŞI DURUMUNUN KRİTİK OLDUĞU PAYLAŞTI

Mino Raiola'nın sağ kolu Jose Fortes Rodriguez, İtalyan menajerin ölmediğini ancak durumunun çok kritik olduğunu açıklamıştı. Ayrıca Palmeri de attığı tweetin ardından yeni bilgileri paylaşarak durumunun kritik olduğunu belirten mesajı paylaştı. Aynı bilgileri bir diğer İtalyan gazeteci Fabrizio Romano da kendisine ait sosyal medya hesabından duyurdu.

DOKTURUNDAN AÇIKLAMA

Fabrizio Romano'nun sosyal medya mesajında, Mino Raiola'nın doktoru Alberto Zangrillo'nun, yanıtlarını paylaştı. Mino Raiola'nın doktoru da ölmediğini ama; ünlü menajerin durumunun kritik olduğunu söyledi.

"BENİ İKİNCİ KEZ ÖLDÜRDÜLER"

Raiola'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Beni 4 ayda ikinci kez öldürdüler ve anlaşılan o ki beni yeniden diriltme yeteneğine de sahipler" ifadeleri kullanıldı.

Öldüğü iddia edilen Mario Balotelli'nin menajerinden kafa karıştıran açıklama: Beni ikinci kez öldürdüler ile ilgili etiketler Balotelli Zlatan Ibrahimovic mino raiola paul pogba Haaland donnarumma
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.