Olcan Adın'dan geç kalmış tepki... Turkcell Süper Kupa neden Katar'da oynanıyor?

Eski futbolcu Olcan Adın, Beşiktaş-Antalyaspor Süper Kupa maçının Katar'da oynanmasına "Ülkemiz de o kadar güzel yeni yapılan stadlar varken niye katara gidilip maç yapılır? Ayrıca niye taraftarları bu finalden mahrum bırakılır anlamış değilim. Biri anlatırsa sevinirim" diyerek tepki gösterdi.

Fenerbahçe, Galatasaray, Gaziantepspor, Trabzonspor, Akhisarspor ve Antalyaspor'da forma giyen ve 2019'da futbolu bırakan Olcan Adın, Beşiktaş ile Antalyaspor arasındaki Turkcell Süper Kupa maçının Katar'da oynanmasına tepki gösterdi.

36 yaşındaki Olcan Adın, "Ülkemiz de okadar güzel yeni yapılan stadlar varken niye katara gidilip maç yapılır? Ayrıca niye taraftarları bu finalden mahrum bırakılır anlamış değilim. Biri anlatırsa sevinirim" dedi.

KARAVELİ: FARKLI BİR TECRÜBE

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Önder Karaveli, maç öncesi basın toplantısında, Süper Kupa finalinin Doha'da düzenlenmesi ile ilgili olarak, "Dünya Kupası'nın oynanacağı bir şehide olmak bizler, oyuncular ve kulüpler için farklı bir tecrübe. Bunun güzel taraflarını yaşamaya ve yaşatmaya çalışacağız" şeklinde görüş belirtmişti.

Antalyaspor antrenörü Alfons Groenendijk ise Turkcell Süper Kupa maçının Katar'da oynanması hakkında, "Futbola odaklandık. Nerede oynadığımızın önemi yok. Doha'da olmak güzel bir duygu. Çok güzel bir tecrübe olacak. Gösterilen misafirperverlik için teşekkür ediyorum." demişti.

Olcan Adın'dan geç kalmış tepki... Turkcell Süper Kupa neden Katar'da oynanıyor? ile ilgili etiketler Katar Beşiktaş Antalyaspor olcan adın süper kupa
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.