Okul tatili uzatıldı mı? Pazartesi okullar açılacak mı?

Okul tatili uzatıldı mı? Ülkemizde yaşanan depremler sonrasında pazartesi günü başlayacak. Depremler sonrasında okulların tatil süresinin uzatılıp uzatılmayacağı merak ediliyor. Malatya ve Elazığ'da yaşanan veli ve öğrenciler yapılacak açıklamaları takip ediyor. Yarın okulların tatil olup olmayacağını araştırılmaya başlandı. İşte Okul tatili uzatıldı mı? Pazartesi okullar açılacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Okul tatili uzatıldı mı? Depremler sonrasında okulların tatil süresinin uzatılıp uzatılmayacağı merak ediliyor. Malatya ve Elazığ'da yaşanan veli ve öğrenciler yapılacak açıklamaları takip ediyor. Yarın okulların tatil olup olmayacağını araştırılmaya başlandı. Ülkemizde yaşanan depremler sonrasında pazartesi günü başlayacak. İşte Okul tatili uzatıldı mı? Pazartesi okullar açılacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

15 TATİL NE ZAMAN BİTİYOR?

Yarıyıl tatili 20-31 Ocak 2020 tarihleri arasında olacak. İkinci yarıyıl eğitim-öğretim dönemi 3 Şubat Pazartesi 2020'de başlayacak.

İKİNCİ ARA TATİL NE ZAMAN?

İkinci ara tatil ise 6-10 Nisan 2020'de olacak, 13 Nisan'da başlayacak ikinci dönemin ikinci yarısı ise 19 Haziran'da tamamlanacak. Ardından yine bu yıl ilk kez öğrenciler yaz tatilini 2 hafta daha az yapacaklar.

ELAZIĞ VE MALATYA’DA OKULLAR DAHA GEÇ AÇILACAK

6.8’lik depremin meydana geldiği bölge ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklaması şöyle; Elazığ'ın tamamında, Malatya'nın Doğanyol, Pütürge, Kale ve Battalgazi ilçelerinde okullar 10 Şubat'ta açılacak. Yarıyıl tatili devam eden Fırat Üniversitesi'nin de 17 Şubat'ta açılması uygun görüldü. 200 civarı okuldan 10'u hasarlı ve yıkılacak.

Okul tatili uzatıldı mı? Pazartesi okullar açılacak mı? ile ilgili etiketler Okul deprem tatil 3 Şubat 15 tatil
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.