Okan Buruk'un oğlu hasta mı? Ali Yiğit Buruk lösemi mi?

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk’un oğlu Ali Yiğit Buruk’un hayali gerçekleşti. Sezon başında sarı kırmızılı takımın başına geçen Okan Buruk taraftarları sevindirirken Ali Yiğit Buruk hasta mı sorusuna yanıt arandı.

Süper Lig takımlarından Galatasaray, sezon başında teknik direktör görevine Okan Buruk’u getirdi. Oğlu Ali Yiğit için Haziran ayında Fransa’ya giden ve sonrasında da sarı kırmızılılara resmi sözleşmeye imza atan Okan Buruk bir hayalide gerçekleştirmiş oldu.

Galatasaray ile sezon başında 1+1 yıllık resmi sözleşmeye imza atan Okan Buruk uzunca bir süre formasını terlettiği sarı kırmızılı yuvasına yeniden dönüş yapmış oldu. Medyada yer alan son haberlerde ise teknik adamın oğlu Ali Yiğit’in lösemi tedavisi için yurt dışına gittiği ve hatta bu yüzdende Başakşehir takımından ayrıldıktan hemen sonra kendisine gelen birçok teklifi reddettiği belirlendi.

Okan Buruk'un oğlu hasta mı? Ali Yiğit Buruk lösemi mi?

Ali Yiğit Buruk Hasta Mı?

Futbolculuk döneminde sarı kırmızılı takımında efsanelerinden biri olan Okan Buruk, 2007 yılında eski Türkiye güzeli Nihan Akkuş ile dünya evine girdi. Çiftin 2009 senesinde Ali Yiğit Buruk adında bir çocukları dünyaya geldi.

Okan Buruk'un oğlu hasta mı? Ali Yiğit Buruk lösemi mi? - Resim : 2

Şimdilerde 13 yaşında olan Okan Buruk’un oğlu Ali Yiğit Buruk’un lösemi hastası olduğu öğrenildi. Çocuklarının üzerine titreyen Okan ve Nihan Buruk çifti ise Ali Yiğit’in bir an önce eski sağlığına kavuşması için seferber olduğu belirtildi. Tedavilere olumlu yanıt veren oğullarının hastalığı da büyük ölçüde atlattığı kaydedildi.

Okan Buruk'un oğlu hasta mı? Ali Yiğit Buruk lösemi mi? ile ilgili etiketler Okan Buruk lösemi ali yiğit bulut
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.