Okan Buruk'tan derbi açıklaması: Ligde liderliğe yükselmek isteyeceğiz!

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup etti. Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktörü Okan Buruk mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup etti.

Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktörü Okan Buruk mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

"DAHA İYİSİNİ YAPABİLECEK GÜCÜMÜZ VAR''

"Daha iyisini yapabilecek gücümüz var. Derbiyi düşünmek... Kart görmemek, sakatlık.. Maçlardan öncesi zorluklardan. İki takım aynı puanda. Orada bunun çok çok üstüne çıkmamız gerekiyor."

"BENİ GEÇEN SENEYE GÖTÜREN BİR MAÇ OLDU''

"Beni geçen seneye götüren bir maç oldu. Geçen sene de yüzde yüz performansımızla oynayamadığımız fakat kazandığımız maçlar olmuştu. Fatih Karagümrük'ü oynadıkları futboldan dolayı tebrik ediyorum."

''LİGDE LİDERLİĞE YÜKSELMEK İSTEYECEĞİZ''

"2 tane iyi takım ligde aynı puanda. İki takım da rekorları kırarak devam ediyor. Güzel bir maç bizi bekliyor. Amacımız deplasmanda kazanmak. Eksiklerimiz Sergio Oliveira ameliyat edildi, olmayacak. Davinson'un durumuna bakacağız. Bugün özelinde eksiğimiz yok. Sakatlık ya da kart olmadı. Orada kazanarak, ligde liderliğe yükselmek isteyeceğiz. Herkes iyi bir futbol bekliyor. Ne kadar zor maç olacağını hepimiz biliyoruz. Geçen sene oradan yenerek dönmüştük, bunun morali bizim için farklıydı"

''BU MAÇ ÖZELİNDEKİ KARARIMIZ BÖYLEYDİ''

"Angelino, bugün kullanmayacağımız için kadroda değildi. Transferle ilgili genel olarak kararımızı gelecek hafta vereceğiz. Bu maç özelindeki kararımız böyleydi."

 

Okan Buruk'tan derbi açıklaması: Ligde liderliğe yükselmek isteyeceğiz! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Karagümrük Süper Lig Trendyol Süper Lig Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.