Okan Buruk milli ara sonrası ilk 11'de değişime gidiyor! Kasımpaşa maçı sonrası neşter vuruluyor

Kasımpaşa maçında tarihi bir geri dönüşe imza atan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, milli ara dönüşünde ilk 11'de değişime gitmeye hazırlanıyor. Okan Buruk, Aurier ve Ziyech'i 11'e monte etmeye niyetli.

Galatasaray'da hedef, milli aradan sonra çok daha iyi olmak. 11 maçlık galibiyet serisi ve 2 puanlık avantajla, kısa bir tatile giren sarı-kırmızılılar için gelecek iki hafta ilaç gibi olacak.

SANCHEZ VE AURİER HAZIR OLACAK

Sanchez bu milli arada tamamen iyileşip takımla çalışmalara başlayacak. Saha çalışmalarına başlayan Aurier de yine takımla antrenmanlarda yer alacak. Yine bu aranın sakatlıktan çıkan Abdülkerim Bardakcı ile haftalardır büyük fedakarlık yapan Icardi ve Kaan Ayhan gibi isimlere iyi gelmesi bekleniyor.

ZIYECH DE 11'E GİRECEK

Çaykur Rizespor karşısında oyuna girdikten kısa süre sonra kalitesini hatırlatan Hakim Ziyech, Kasımpaşa maçında süre aldığı bölümde ise tam anlamıyla gözlerin pasını sildi. Afrika Kupası'ndan sakat dönen ancak kısa sürede kendisini toparlayan tecrübeli yıldız, Milli ara sonrasındaki Hatay sınavında ilk 11'e dönmenin planlarını yapıyor.

4 GÜN İZİN VERİLDİ

Galatasaray'da milli ara nedeniyle futbolculara 4 gün izin verildi. Sezon başından bu yana çok bir maç takvimi geçiren oyuncular dinlenme imkanı bulacaklar. Sarı-kırmızılılarda cuma günü Antalya kampı başlayacak. Oyuncuların beraber vakit geçirmesi ve final dönemine tam konsantre girmesi planlanıyor.

(Milliyet)

Okan Buruk milli ara sonrası ilk 11'de değişime gidiyor! Kasımpaşa maçı sonrası neşter vuruluyor ile ilgili etiketler Okan Buruk Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.