Okan Buruk dün gece kötü haberi vermişti! Galatasaray'dan Serge Aurier için açıklama geldi

Galatasaray'ın yeni transferi Serge Aurier'den kötü haber geldi. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada Fildişili oyuncunun sakatlığı hakkında bilgi verildi.

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Serge Aurier, milli takımda sakatlanmıştı. Çekilen MR sonrası Aurier'nin arka üst adale grubunda ikinci derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edildi.

SERGE AURIER'NİN MR SONUCU ÇIKTI

Galatasaray'dan Serge Aurier'in sakatlığına dair yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Yeni transferimiz Serge Aurier, ülkesi Fildişi Sahili’nin Afrika Kupası finalinde Nijerya ile oynadığı maçta arka üst adale grubunda ağrı hissetmiş ve yapılan MR tetkiklerinde ilgili kas grubunda ikinci derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır."

Okan Buruk ise dün akşamki Sparta Prag maçı sonrası Serge Aurier ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"Aurier de biliyorsunuz milli takımdan geldi. 7 maç oynadı, son maç arka adalesinde çekme olmuştu. Ne zaman döneceğini bilmiyoruz. Yener hoca onda ikinci derece bir zorlama olduğunu söyledi."

Okan Buruk dün gece kötü haberi vermişti! Galatasaray'dan Serge Aurier için açıklama geldi ile ilgili etiketler Galatasaray Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.