Oğuzhan Tükenmez kimdir? Neden öldü? Ne iş yapıyordu?

Sanatçı Onur Akay, genç oyuncu Oğuzhan Tükenmez’in yaşamını yitirdiğini duyurdu. Oğuzhan Tükenmez kimdir? Neden öldü? Ne iş yapıyordu? Ayrıntılarıyla haberimizde...

Oyuncu Onur Akay, genç meslektaşı Oğuzhan Tükenmez'in hayatını kaybettiğini duyurarak ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diledi. Oğuzhan Tükenmez kimdir? Neden öldü? Ne iş yapıyordu? Merakla aranan soruların cevaplarını bu haberden edinebilirsiniz.

Oğuzhan Tükenmez kimdir? Neden öldü? Ne iş yapıyordu?

OĞUZHAN TÜKENMEZ NEDEN ÖLDÜ?
Sanatçı Onur Akay, Kiralık Aşk isimli dizinin oyuncularından 21 yaşındaki Oğuzhan Tükenmez’in, trafik kazasında hayatını kaybettiğini duyurdu.

21 yaşındaki genç oyuncunun ölümü sevenlerini yasa boğdu. Akay, 21 yaşındaki oyuncu Oğuzhan Tükenmez’in, motor kazasında hayatını kaybettiğini duyurdu. Akay, “Kiralık Aşk isimli dizide onu Ozan karakteri ile tanımıştık. Ayrıca çok sayıda reklam filmlerinden de tanıdığımız 21 yaşındaki oyuncu arkadaşımız Oğuzhan Tükenmez, İstanbul’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Şişli’de dün gece 21:30 sularında çalıştığı iş yerin motorunu alıyor tur atmak için ve Şişli Postanesi’nin önünde bir araba, genç oyuncunun kullandığı motora çarpıp kaçıyor. Hastaneye kaldırılan genç oyuncu maalesef kurtarılamıyor.” dedi.

Ayrıca genç oyuncunun sette ünlü oyuncular Barış Arduç ve Onur Büyüktopçu ile çekilmiş fotoğrafını da paylaşan Onur Akay, “Lise dördüncü sınıftan bu yana modellik ve oyunculuk yapan Türkiye'nin önemli şirketlerinin tanıtım filmlerinde de rol alan genç oyuncu, düzgün fiziği kadar yeteneğiyle de otoritelerden tam puan almayı başarmıştı. Hedefinin beyaz perdede önemli projelerde yer almaktı. Ailesine ve sevenlerine sabır dilerim. Mekânı cennet olsun inşallah.” ifadelerini kullandı.

OĞUZHAN TÜKENMEZ KİMDİR? NE İŞ YAPIYORDU?
Star TV'deki Kiralık Aşk dizisinde Ozan karakterini canlandıran Oğuzhan Tükenmez 21 yaşındaydı. Lise son sınıftan bu yana modellik ve oyunculuk yapıyordu. İstanbul'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

Oğuzhan Tükenmez kimdir? Neden öldü? Ne iş yapıyordu? - Resim : 2


KİRALIK AŞK
Kiralık Aşk, başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Müjde Uzman, Seçkin Özdemir, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen ve Onur Büyüktopçu'nun paylaştığı Star TV'nin 2015 yapımı romantik komedi dizisidir.

Konusu
Sezon 1
Abisi Serdar'ın borcu için para gerektiğinde kendisini bir aşk oyununda bulan Defne Topal (Elçin Sangu) adında genç bir kızın hikâyesidir. Defne anneannesi Türkan, kızkardeşi Esra ve ağabeyi Serdar ile birlikte yaşamakta ve garson olarak hayatını sürdürmektedir. Annesi ve babası Defne'yi ve kardeşlerini terketmiştir. Bir gün Defne'nin çalıştığı restorana gelen Ömer (Barış Arduç) adındaki iş adamı, yengesinin onun için düzenlediği buluşmadan kurtulmak için aniden Defne'yi öper. Defne ve Ömer'in bilmediği şey yengesi Neriman (Nergis Kumbasar)'ın orada olup öpüştüklerini görmesidir. Bu olaydan sonra Defne'nin hayatı değişir.

Neriman evlenmek ve sonra o adamı terk etmek şartıyla Defne'ye bir teklif ile gelir. Neriman 400.000 lira vermeye hazırdır ama Defne sadece 200.000 lira için anlaşır ve kardeşini kurtarmak için teklifi kabul edip gerekli parayı alır. Ömer İplikçi'nin asistanı olarak işe başlayan Defne, restoranda onu öpen adam olduğu gerçeğini onu görene kadar fark etmez. Artık anlaşmayı çoktan yapan Defne, işkolik Ömer ile 6 ay içinde evlenmeli ve sonrasında boşanmalıdır. Ömer'i kendisine aşık etmeye çalışırken Defne de Ömer'e aşık olur. Daha sonra Defne, Neriman'a 200.000 lirayı tekrar verir. Ömer ve Defne birbirini bu kadar severken evlenme kararı alırlar. Evlenecekleri gün Defne her şeyi Ömer'e anlatır.

Sezon 2
Defne her şeyi geride bırakıp yeni bir hayata yelken açar. Torunu ülkeyi terkettiği ve geri gelmeyeceğini düşündüğü için Hulusi Dede (Ferdi Merter) bütün mirasını Defne'ye bırakmaya karar verir ve bunu Neriman'a söyler. Bunu öğrenen Neriman, yeğeni olan ve İstanbul'a yeni gelen Pamir (Seçkin Özdemir) ile Defne'yi kendisine aşık etmesi için anlaşır. Bu sırada Ömer de Roma'da kendisine pek de yakıştıramadığı bir hayat kurar. Ömer'in en yakın arkadaşı olan Sinan, Ömer'in durumunu merak eder ve ondan habersiz Roma'ya gelir. Aşk ve gurur arasında hata yaptığını itiraf eden Ömer, Sinan'ın da isteğiyle İstanbul'a gelmeye karar verir. Alt katını kiraya verdikleri ofiste çalışan Defne'den habersiz olan Ömer, Defne ile uzun bir aradan sonra ilk defa karşılaşır ve olaylar Ömer, Defne, Pamir üçgeninde dönmeye başlar.

Oğuzhan Tükenmez kimdir? Neden öldü? Ne iş yapıyordu? - Resim : 3

Oyuncular
Ana kadro
Elçin Sangu - Defne Topal
Barış Arduç - Ömer İplikçi
Salih Bademci - Sinan Karakaya
Müjde Uzman - Seda Berensel (sezon 2)
Seçkin Özdemir - Pamir Marden (sezon 2)
Onur Büyüktopçu - Koray Sargın
Sinem Öztürk - Yasemin Kayalar (sezon 1)
Melisa Şenolsun - Sude İplikçi (sezon 1)

Yardımcı karakterler
Nergis Kumbasar - Neriman İplikçi
Levent Ülgen - Necmi İplikçi
Ferdi Merter - Hulusi İplikçi
Ayberk Atilla - Sadri Usta
Devrim Yalçın - Deniz Tranba (konuk oyuncu)
İsmail Karagöz - Şükrü
Hande Ağaoğlu - Mine
Hikmet Körmükçü - Türkan
Melisa Giz Cengiz - Esra Topal
Kerem Fırtına - İsmail
Sanem Yeles - Nihan Topal
Osman Akça - Serdar Topal
Ragıp Gülen - Zübeyir Taşçalan
Selin Uzal - Derya
Gizem Denizci - Ayşegül (sezon 2)
Elifcan Ongurlar - Fikret Gallo (konuk oyuncu)
Simge Doğanlar - Ece (konuk oyuncu)
Leyla Lydia Tuğutlu - İz (konuk oyuncu)
Alya Gündüz - Lara (sezon 2)
Özlem Gezgin - Nazlıcan (sezon 1)
Ender Sakallı - Vedat (sezon 1)
Barış Murat Yağcı - Eymen (konuk oyuncu)

Oğuzhan Tükenmez kimdir? Neden öldü? Ne iş yapıyordu? ile ilgili etiketler oğuzhan tükenmez kimdir neden oldu ne iş yapıyordu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.