Malatya maçında göz dolduran Oğuzhan'dan şaşırtıcı istatistik

Haftalar sonra ilk 11'de sahaya çıkan ve 70 dakika oyunda kalıp en çok top kazanan isim olarak dikkat çeken Oğuzhan Özyakup, kenara gelirken alkışlandı. Tecrübeli orta saha oyuncusu beğenilen performansı için "Bunu devam ettirmeliyim 1-2 maç iyi oynamaktan memnun olacak biri değilim ben" dedi.

Beşiktaş formasıyla aylar sonra yeniden ilk 11'de maça başlayan Oğuzhan Özyakup, 70'te yerini Bernard Mensah'a bırakırken sahadan alkışlar çıktı. Siyah-Beyazlı takımda maçın en çok top kazanan ismi olarak dikkat çeken tecrübeli orta saha oyuncusu, 90 dakikanın ardından şunları söyledi:

"İyi başladık. Ben de kendi adıma iyi mücadele etmeye çalıştım. Maça tempolu başladık. Aslında ilk 15-20 dakika golü bulabilseydik farklı olurdu. Malatya iyi kapandı, sadece kontrayı düşündü. 1-0’dan sonra takım olarak biraz geriye çekildik ki bunu yapmamalıyız. 2'nci golü aramalıydık. Kaybettiğimiz topları çabuk kazandık."

BUNDAN MEMNUN OLACAK BİRİ DEĞİLİM

"Sezona iyi başlamıştı aslında. Trabzon'da oynadım galip geldik. Sonra bir sakatlık yaşadım. Hocamız demişti; Malatya'nın 'iki ön liberosu top kaybı yapmaya müsait'. Bunu iyi analiz ettik. Feyenoor'da gitmeden önce zor bir dönem geçirdim,oradan güçlü döndüm. Hem fizik hem mental olarak daha iyiyim. Bunu devam ettirmeliyim 1-2 maç iyi oynamaktan memnun olacak biri değilim ben."

Malatya maçında göz dolduran Oğuzhan'dan şaşırtıcı istatistik ile ilgili etiketler Beşiktaş Oğuzhan Özyakup Sergen Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.