Tolga Zengin, Oğuzhan Özyakup'taki düşüşün nedenlerini anlattı

beIN Sports yorumcusu Tolga Zengin, Beşiktaş'taki Oğuzhan Özyakup meselesi hakkında görüşlerini paylaştı. Tecrübeli orta saha oyuncusunun kaptanlığını yapan Tolga Zengin, "Oğuzhan duygusal bir çocuk... 3-4 maç kesintisiz oynaması lazım. Sergen hoca ona inanıyor" dedi.

Beşiktaş'ın eski kaptanlarından Tolga Zengin, Oğuzhan Özyakup'un yaşadığı düşüşün nedenlerini anlattı. beIN Sports'ın Beşiktaş-Yeni Malatyaspor maç öncesi programında yorumlarda bulunan Tolga Zengin, şunları söyledi: 

"Oğuzhan takım içinde yeri geldiği zaman sorumluluk da alır. Bu işlerden kaçan bir çocuk değil. Takımın düşüşüyle birlikte onda da bir düşüş başlamıştı. Çok tepki aldı. Biraz da duygusal bir çocuk... Feyenoord'da geçirdiği sezondan sonra biraz daha kafası değişti ama pandamı oldu bu kez de...

Sergen hoca ondan faydalanmak istedi. Yoksa Hollanda'da kalacaktı. Sezona Trabzonspor maçında iyi de başladı aslında. Ama o maçta sakatlandı. Tam iyileştiği noktada aynı yerden bir kez daha sakatlandı. O maç temposunu yakalayamadı. 3-4 maç kesintisiz oynaması lazım. Rotasyona girdiği zaman temposu kesiliyor. Sürekli oynamaya ihtiyacı var.

Oğuzhan bu orta saha rotasyonunda en yaratıcı oyuncu. Beşiktaş’ın Oğuzhan gibisine ihtiyacı var. Daha fazla kullanılabilir. Ben Oğzuhan’ın da böyle düşündüğünü biliyorum."

Tolga Zengin, Oğuzhan Özyakup'taki düşüşün nedenlerini anlattı ile ilgili etiketler Beşiktaş Oğuzhan Özyakup Tolga Zengin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.