Öğretmenlerden Nagehan Alçı'ya videolu cevap

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, geçtiğimiz günlerde yazdığı köşe yazısıyla öğretmenlerin tepkisini çekmişti. Öğrenci ve öğretmenlerin online eğitim döneminde rahata alıştığını söyleyen Nagehan Alçı'ya Esin öğretmenin videosu ile tepki gösterildi.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın 11 Ocak tarihinde kaleme aldığı 'Okulları kapalı tutarak bir nesli mahvetmek üzereyiz' başlıklı yazı öğretmenlerin büyük tepkisini çekti.

Yazdığı yazılarda sık sık eğitime geçilmesi yönünde çağrılarda bulunan Alçı, Türkiye'nin okulları en uzun süre kapalı tutan ülkeler arasında olduğunu ifade etti.

İkiz çocuk annesi olan HaberTürk yazarı, milyonlarca öğrencinin okullara gidemediğini söyleyen Alçı, çocukların okula gitme alışkanlıklarını kaybetmek üzere olduğunu belirtti.

Alçı, yazısının bir bölümünde ise öğretmenlerin tepkisini çok çeken ifadelere yer verdi.

"Öğretmenler olduğu yerden uzaktan eğitime devam ediyor. Onlar da farkında uzaktan eğitimin neredeyse hiçbir geri dönüşünün olmadığının. Ne sınav var, ne sağlıklı bir kontrol." diye yazan Alçı, şu ifadeleri kullandı:

"Hele Anadolu’da, köylerdeki durumu unutun! Ama öğretmenler de öğrenciler de okulsuzluğa, rahata alıştı sanki… Hakikaten isyan ediyorum! Okulları açmaya ne zaman öncelik vereceğiz?"

ALÇI'NIN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Bu eleştirilere sonraki gün yazdığı köşe yazısından yanıt veren Alçı, 'Bir cümlem öğretmenleri rahatsız etmiş. Babaannem ve kayınvalidem de öğretmen, hakkınız ödenmez' demişti.

ESİN ÖĞRETMENİN EBA SORUNLARI VİDEOSUYLA CEVAP

Alçı'nın bu sözleri başta öğretmenler olmak üzere pek çok kişinin tepkisini çekti.

Sosyal medyada tepkilerini dile getiren kişiler, Alçı'ya Esin öğretmenin EBA TV'de canlı ders yaparken yaşadığı sorunları anlatan bir video ile cevap verdi.

Öğretmenlerden Nagehan Alçı'ya videolu cevap - Resim : 2

Öğretmenlerden Nagehan Alçı'ya videolu cevap ile ilgili etiketler Nagehan Alçı Öğretmen video

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.