Öğretmenler Günü hediyeleri çöpe mi atıldı? O video tepki çekti...

Sosyal medyada ortaya çıkan videoda bir vatandaş, çöp atmaya giderken çöpte yeni hediyeler olduğunu fark etti ve paketleri gösterdi. Çöpteki kalem ve parfüm gibi hediyelerin Öğretmenler Günü'nde öğretmenlere alınan hediyeler olduğunu iddia etti. Video ve bu iddialar sosyal medyada tepki çekti.

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde pek çok öğrenci ve veli öğretmenleri aldıkları hediyelerle mutlu etti.

Fakat son olarak sosyal medyada ortaya çıkan bir video ile ilgili iddia ortalığı karıştırdı. Çöp atmaya giden ve çöpte hediyeler bulduğunu belirten bir vatandaş şunları söyledi:

"Bugün sabah çöp atmaya geldiğimde şöyle bir şeyle karşılaştım. Dün Öğretmenler Günü'ydü ve muhtemelen öğrencilerin aldığı hediyeler, öğretmenlere verilmek için. Ama öğretmenlerimiz bunları çöpe atmış diye düşünüyorum. İçinde hediyeler, bunda parfüm daha hiç açılmamış."

 

Öğretmenler Günü hediyeleri çöpe mi atıldı? O video tepki çekti... ile ilgili etiketler Öğretmenler Günü Çöp hediye
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.