Öğretmene kadınlar günü mesajı 2022! 8 Mart öğretmene kadınlar günü ile ilgili sözler

Öğretmene kadınlar günü mesajları! 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde öğretmene gönderilecek bir mesaj O’nu unutmadığınızı gösterecektir. İşte, öğretmene kadınlar günü ile ilgili sözler…

Öğretmene kadınlar günü mesajları 8 Mart tarihinde tekrardan aranır oldu. Dünya Kadınlar Gününde sizde öğretmeninize göndereceğiniz bir mesajla O’nun asla unutmadığınızı gösterin. İşte, öğretmene kadınlar günü ile ilgili etkileyici sözler...

Öğretmene Kadınlar Günü Mesajı

Canım öğretmenim, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun.

Bizlere iyiliği, sevgiyi, dostluğu aşılayan öğretmenim. Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun.

Tüm güzelliklerin, mutlulukların sizinle olması dileğimle. Kadınlar gününüz kutlu olsun öğretmenim.

Sen bizleri bu vatan için yetiştiren en zor anlarımızda bizlere yardım eli uzatan yeri geldiğinde bir arkadaş gibi sır tutan canım öğretmenim. Seni çok seviyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar gününüz kutlu olsun.

Bu dünyada iki kişinin hakkı ödenmez birincisi ayaklarının altı öpülesi anaların hakkı ödenmez, ikincisi elleri öpülesi öğretmenlerin. Kadınlar gününüz kutlu olsun.

Özel günlerde özel insanların hatırlanacağını bana siz öğrettiniz öğretmenim. 8 Mart Kadınlar gününüz kutlu olsun öğretmenim.

Başarımda senin, hayat yolunda attığım ilk adımda senin eserin öğretmenim. İyi ki varsın, kadınlar gününüz kutlu olsun.

Bana hayatı öğreten, ayaklarımın üstünde durmamı sağlayan. Sevginle, ışığınla, umudunla bana rehber olan canım öğretmenim. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun.

Siz dünyada eşi benzeri olmayan en büyük güzelliksiniz öğretmenim. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun.

8 Mart Dünya Kadınlar gününüzü kutlar ellerinizden öperim öğretmenim.

Senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Kadınlar günün kutlu olsun sevgili öğretmenim.

Doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım. Sizin de Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun öğretmenim.

Kadınlar İnsanlığın devamı için olmazsa olmazdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır. Dünya Kadınlar Günü”nüz kutlu olsun değerli öğretmenim.

Kadınlar olmasaydı dünyadaki hiçbir şeyin önemi kalmazdı. En kıymetli varlık olan kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsun.

 

Öğretmene kadınlar günü mesajı 2022! 8 Mart öğretmene kadınlar günü ile ilgili sözler ile ilgili etiketler öğretmene mesaj öğretmene kadınlar günü mesajı kadınlar günü mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.