Öğretmen oğluma mesaj 20231! Öğretmen olan oğluma duygusal güzel sözler

Öğretmen oğluma mesajlar! Bu özel günde bu onurlu mesleği yapan oğlunuza onu unutmadığınızı göstermek adına gönderilecek duygusal bir öğretmenler günü mesajı çok önemlidir. İşte öğretmen oğluma güzel sözler…

Öğretmen oğluma öğretmenler günü mesajları yeniden gündemde. 24 Kasım ilk günü sabahı ile birlikte öğretmen oğlunuza gönderilecek en duygusal öğretmenler günü mesajlarını sizler için hazırladık. Sizde bu özel günde öğretmen olan oğluma güzel sözler göndererek onun kalbini tekrardan kazanmayı ihmal etmeyin.

ÖĞRETMEN OĞLUMA MESAJLAR

Canım oğlum, öğretmenler günün kutlu olsun iyi ki benim oğlumsun. Seninle gurur duyuyorum.

Senin kokunla baba oldum, senin adımlarınla adam oldum. Öğretmenler günün kutlu olsun canım oğlum.

Öğretmenler gününde gözlerindeki ışıltının devam etmesini dilerim biricik oğlum. Öğretmenler günün kutlu olsun.

Sana ömrün boyunca sevdiklerinle birlikte mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Öğretmenler günün kutlu olsun canım oğlum.

Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanacağın çok mutlu geçecek inşallah. Öğretmenler günün kutlu olsun bitanecik oğlum.

Güzellik insanın içinde, önemli olan onu görmekte. Görmek de değil aslında bakmasını bilmekte. Öğretmenler günün kutlu olsun biricik oğlum.

Öğretmen oğluma mesaj 20231! Öğretmen olan oğluma duygusal güzel sözler ile ilgili etiketler Öğretmenler Günü oğluma öğretmenler günü mesajı öğretmen günü mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.