Öğrencilerin dikkatine! Halkbank 275 TL karşılığında 50 bin TL'lik eğitim desteği verecek!

Artan masraflar sebebi ile eğitim hayatları sekteye uğrayan öğrencilere, kamu bankası Halkbank’tan kredi desteği geldi. İşte bankanın yeni eğitim kredisi kampanyasına dair detaylar…

Kamu çalışanlarından özel sektör çalışanlarına, emeklilerden engelli bireylere kadar ülkemizin her kesimden vatandaşına hizmet veren kamu kurumlarından birisi olan Halkbank, yeni dönemde de kendi sektöründe öne çıkmayı başarıyor. Başta yüksek enflasyon olmak üzere birçok olumsuz faktör çerçevesinde ağırlaşan hayat şartları sebebi ile bütçesi dara düşen tüm vatandaşlara destek verme gayreti içerisinde olan kamu bankası, kamu kurumu olmasının verdiği ayrıcalık ile avantajlı kampanyalar geliştirerek dikkat çekiyor.

Her dönemde olduğu gibi bu dönemde de hem mevcut müşterileri hem de potansiyel müşterileri için kesenin ağzını açarak tüketicilere büyük ölçüde destek veren Halkbank, sene sonu gelmeden öğrenciler için de bir kredi kampanyası düzenlediğini duyurdu. Banka doktora eğitimine kadar her kademeden öğrencinin ve vasilerinin başvurularına açık bulunan kredi kampanyasına ilişkin detayları paylaştı.

HALKBANK ÖĞRENCİ KREDİSİ KAMPANYASI ARALIK 2022

Öğrencilerin dikkatine! Halkbank 275 TL karşılığında 50 bin TL'lik eğitim desteği verecek!

Halkbank, öğrenciler için yeni bir kredi kampanyası düzenlediğini duyurdu. Söz konusu kampanyanın üst limitini 100 bin TL, başlangıç faizini yüzde 1,94 ve azami vade sayısını 36 ay olarak belirleyen banka, kredi ürününe ilişkin örnek hesaplama tablosunu şu şekilde oluşturdu:

  • Kredi tutarı: 50 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 1,94
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Kredi tahsis ücreti: 275 TL
  • Aylık taksit ödemesi: 2.098,01 TL

HALKBANK ÖĞRENCİ KREDİSİ KAMPANYASI AYRINTILARI

Halkbank öğrenciler için geliştirmiş olduğu eğitim kredisi kampanyasına ilişkin bilinmesi gereken tüm detayları kamuoyu ile paylaştı. Öncelikle ilgili kredi kampanyasından 18 altı veya üstü her öğrenci için yararlanılabileceğini ifade eden banka reşit olan öğrencilerin bizzat, reşit olmayan öğrencilerin ise ebeveynleri aracılığı ile kredi kampanyasına başvuru yapabilecekleri bildirildi.

Kampanya kapsamında azami olarak 100 bin TL’ye kadar nakit desteğinin verilebileceğini ifade eden kamu bankası Halkbank, ilgili kredinin kapsamını şu şekilde sıraladı:

  • İlköğretimden ortaöğretim son sınıfa kadar eğitim veren devlet okulları
  • Özel okullar
  • Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren kurslar
  • Yaz okulları
  • Spor okulları
  • Eğitim ve kültür hizmeti veren diğer kurumlar
Öğrencilerin dikkatine! Halkbank 275 TL karşılığında 50 bin TL'lik eğitim desteği verecek! ile ilgili etiketler Halkbank Öğrenci kredi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.