Öğrencilere hakaret ederek tehditler savuran müdür yardımcısı ile ilgili inceleme başlatıldı!

Sosyal medyada öğrencilere yönelik skandal ifadeleri ile büyük tepki çeken Antalya'daki Hurma Ortaokulu'nun müdür yardımcısı Fatma yıldız Coşkun hakkında inceleme başlatıldı.

Antalya Konyaaltı ilçesinde bulunan Hurma Ortaokulu’na bir hafta önce müdür yardımcısı olarak atanan Fatma Yıldız Coşkun’un  okul bahçesinde toplanan öğrencile mikrofonla seslenirken öğrencileri azarladı. 

ÖĞRENCİLERE HARAKET EDİP TEHDİTLER SAVURDU

Bir veli tarafından kayda alınan videoda, Coşkun’un öğrencileri okul temizliği konusunda azarladığı, hakaret ve tehdit dolu sözler sarf ettiği görüldü. Paylaşıldıktan sonra kısa süre içinde gündem olan videoda Coşkun'un “Sizin ağzınızı yüzünüzü dağıtırım, ben konuşuyorum burada. Sen gönüllüsün galiba toplamaya, toplatayım mı sana? Dinlemediğine göre... Bakın tekrar söylüyorum. İlk ve son kez uyarıyorum. Okul temizliğinden siz sorumlusunuz. Sizin pislettiğiniz yeri ben temizlemek zorunda değilim. İnsana yakışır şekilde, öğrenciye yakışır şekilde davranın” dediği görülüyor.

İNCELEME BAŞLATILDI

Velileri ayağa kaldıran görüntülerden sonra Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili inceleme başlattı.

Öğrencilere hakaret ederek tehditler savuran müdür yardımcısı ile ilgili inceleme başlatıldı! ile ilgili etiketler Antalya Öğrenci Temizlik ortaokul müdür

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.