Ofiste cansız bedenleri bulunan 3 arkadaşın son görüntüleri ortaya çıktı! Adım adım ölüme yürüyüş...

Kağıthane'de geçtiğimiz günlerde bir iş yerinde cansız bedenleri bulunan 3 arkadaşın son görüntüleri ortaya çıktı. Birlikte girdikleri ofiste ısınmak için açtıkları piknik tüpüne bağlı zehirlenme sonucu vefat eden arkadaşların çıkan yeni görüntüleri yürekleri burktu.

Kağıthane'nin Hamidiye Mahallesi Hasdal Caddesi’nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda Mustafa Adanmış (18) ve Mahmut Abaramak (23) ve Haşim Taşkın (50) ortadan kaybolmuştu. 

3 GÜN SONRA ACI HABER GELDİ

Kendilerinden 10 Şubat Perşembe gününden beri haber alamayan Mustafa Adanmış ve Mahmut Abaramak'ın yakınları son olarak Haşim Taşkın’ın kaldığı ofise bakmak için 12 Şubat Cumartesi sabah 04.30 sıralarında olay yerine geldiklerinde acı gerçek ile karşılaşmıştı.

 

KAMERA KAYITLARINDA SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Günlerdir kendilerinden haber alınamayan 3 arkadaş içeride ölü bulunmuştu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri sevk edilmiş, iş hanının içerisindeki güvenlik kameralarının kayıtları incelendiğinde 3 arkadaşın ofise en son 09 Şubat Çarşamba günü giriş yaptığı ve bir daha da çıkmadıkları görüldü.

 

GİRDİKLERİ OFİSTEN BİR DAHA ÇIKAMADILAR

Kamera görüntülerinden elde edilen bilgilere göre, Çarşamba günü son kez iş hanındaki ofise giren ve bir daha çıkamayan Haşim Taşkın, Mahmut Abaramak ve Mustafa Adanmış’ın yakınları da aradan geçen 3 günlük süreçte kendilerine ulaşmak için ofise geldi. Arkadaşları telefonla aramalarına, kapıyı çalmalarına ve camlara vurmalarına rağmen herhangi bir yanıt alamadı. Arkadaşları, perşembe ve cuma günlerinde de ofisin kapısına geldi.

Ofiste cansız bedenleri bulunan 3 arkadaşın son görüntüleri ortaya çıktı! Adım adım ölüme yürüyüş... - Resim : 3

PİKNİK TÜPÜNE BAĞLI ISITICIDAN ZEHİRLENDİKLERİ ANLAŞILMIŞTI

Ancak değişen bir şey olmadı. Son olarak artık durumda bir terslik olduğunu fark eden yakınları, ofisin kapısını güvenlik güçleri eşliğinde açtıklarında gördükleri manzara karşısında şok oldu. Kendilerinden 3 gündür haber alınamayan 3 arkadaş içeride ölü olarak bulundu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Konuyla ilgili İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada ise “Hayatını kaybeden şahısların ısınmak için piknik tüpüne bağlı ısıtıcıdan zehirlendikleri anlaşılmıştır” ifadelerine verilmişti. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Ofiste cansız bedenleri bulunan 3 arkadaşın son görüntüleri ortaya çıktı! Adım adım ölüme yürüyüş... ile ilgili etiketler Kağıthane ölüm ofis arkadaş ısıtıcı tüp piknik tüpü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.