Öcalan hakkında skandal söylemleri tepki çekmişti! Merdan Yanardağ'a soruşturma başlatıldı....

Bir televizyon kanalındaki programda PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü sözde lideri ile ilgili yapmış olduğu açıklamalar nedeniyle Merdan Yanardağ hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, dün katıldığı bir canlı yayında terör örgütü PKK'nın elebaşı terörist Abdullah Öcalan hakkında söyledikleri tepkilerin odağı oldu. Öcalan'a övgüler dizen Yanardağ'a sosyal medyada tepkiler peşpeşe geldi ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı düğmeye bastı.

CANLI YAYINDA SKANDAL İFADELER

Tele 1 ekranında açıklamalarda bulunan Merdan Yanardağ, burada 'siyasi mahkum' olarak nitelendirdiği Öcalan'a uygulanan tecritin hukukta hiçbir yeri olmadığını iddia ederek terörist başının avukatlarıyla dahil kimseyle görüştürülmediğini de iöne sürdü. Skandal ifadelerin ardından Öcalan'ın hafife alınacak biri olmadığını ileri süren Yanardağ, terörist başının cezaevinde kitap okumaktan 'filozof' olduğunu söyledi.

'TERÖR'DEN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yanardağ hakkında, bölücü terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan hakkında açıklamaları nedeniyle “Suçu ve Suçluyu Övme” ve “Terör Örgütü Propagandası Yapmak” suçlarından resen soruşturma başlattı.

Öcalan hakkında skandal söylemleri tepki çekmişti! Merdan Yanardağ'a soruşturma başlatıldı.... ile ilgili etiketler Merdan Yanardağ
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.