O pozisyonda kural hatası var mı?

7. dakikada Diage’nin penaltısını Harun’un kurtarmasının ardından Eduok fileleri havalandırdı. Ancak hakem Yaşar Kemal Uğurlu golü geçerli saymadı. Otoriteler Uğurlu’nun kural hatası yaptığını ileri sürdü.

Zorlu mücadelede 7. dakikada penaltı bilmecesi yaşandı. Kasımpaşa, Diagne’nin topunda Isla’nın eline çarpması üzerine penaltı kazandı. Topun başına gelen Diagne, kaleci Harun Tekin’i aşamadı. Ancak seken topu hemen Eduok tamamladı. Bu sırada Fenerbahçe’de çizgi ihlali itirazı oldu.

Hakem Yaşar Kemal Uğurlu, hemen VAR odasından da gelen tavsiye ile pozisyonu izledi. Tüm açıdan pozisyonları izleyen hakem Uğurlu, Eduok, penaltı kullanılmadan ceza sahasına girdiği için kural ihlali saydı ve golü iptal etti. Fenerbahçe endirekt serbest vuruşla oyuna başladı.

Ancak hakem yorumcuları atışın tekrar edilmesi gerektiğini, Yaşar Kemal Uğurlu’nun da kural hatası yaptığına dikkat çektiler. Son kararı Merkez Hakem Kurulu’nun vereceği öğrenildi.

(Görüntü beIN SPORTS'tan alınmıştır)

O pozisyonda kural hatası var mı? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Kasımpaşa penaltı kural hatası
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.