O Kız Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler? O Kız Dizisi Nerede çekiliyor?

Kanal D ekranlarında ilk bölümü yayınlanacak olan O Kız dizisi Konusu Nedir, oyuncuları kimler merak ediliyor. Erkan Petekkaya'nın başrolünde olduğu O Kız dizisi nerede çekiliyor? Etkileyici hikayesiyle izleyicinin dikkatini çeken O Kız dizisi detayları haberimizde.

O Kız dizisi Yeni Yayın Döneminde Kanal D ekranlarında başlıyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin yapımcılığını ise Content House üstlendi. Zengin oyuncu kadrosuyla da yeni sezonda pek çok diziye rakip olması beklenen O Kız dizisi nerede çekiliyor? İşte detaylar...

O Kız dizisi konusu Kadir (Erkan Petekkaya) ile 5 yaşında bir çocuğun saflığıyla algıladığı hayatın acımasızlığı karşısında sevgi ile sarıp sarmalanmasını konu alıyor.

O Kız Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler? O Kız Dizisi Nerede çekiliyor?

O KIZI DİZİSİ OYUNCULARI...

Yönetmenliğini Özlem Günhan'ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Erkan Petekkaya(Kadir), Sezin Akbaşoğulları (Sitare),Cengiz Orhonlu(Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher) rol alıyor.

O Kız Dizisi Nerede Çekiliyor?

Erkan Petekkaya'nın başrolünde olduğu O Kız Dizisi çekim yerleri de araştırılıyor. Dizinin çekimleri İstanbul'da yapılıyor.

O Kız Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler? O Kız Dizisi Nerede çekiliyor? ile ilgili etiketler o kız konusu o kız oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.