O iddianın kaynağı Tuncay Özkan mı?

CHP tabanında tüm şüpheler Tuncay Özkan’ın üzerinde, Rahmi Turan’ın kaynağım dediği kişi de Tuncay Özkan diye iddia ediliyor...

CHP tabanında tüm şüpheler Tuncay Özkan’ın üzerinde, Rahmi Turan’ın kaynağım dediği kişi de Tuncay Özkan diye iddia ediliyor... Seçim gecesi 'Muharrem İnce kafayı çekti o yüzden milletin karşısına çıkamadı' diye kulis sızdıran da Tuncay Özkandı. Bunu bilmeyen yok.

O iddianın kaynağı Tuncay Özkan mı?

NELER OLMUŞTU

Muharrem İnce ismini “açıklamak zorunda kalan” Rahmi Turan bu iddiasının kaynağının da “20 yıldır tanıdığı bir gazeteci olduğunu” belirtmiş ve eklemişti:

“Saray çevrelerine yakın, oralardan iyi haber alabilen, onlarla diyaloğu olan bir kişi. Onların içinde değil elbette.”

ODATV’YE KONUŞMUŞTU: BEN DEĞİLİM

Odatv, okların çevrildiği Talat Atilla’ya “Rahmi Turan’ın yazısındaki haber kaynağı siz misiniz” diye sormuştu. Gazeteci Atilla ise Odatv’ye “Haberin kaynağı ben değilim” demişti.

Talat Atilla açıklamalarına şöyle devam etmişti:

“‘Cumhurbaşkanı'nın CHP'li bir isimle görüştüğü doğru ama, ismini söylemem' diyen Kılıçdaroğlu'na ‘ismi açıklamak, gereğini yapmak senin boynunun borcudur' demek gerekir, diye düşünüyorum. Bunun yerine Rahmi Turan'ın linç edilmesi çok yönlü tuhaflıklar taşıyor. Kılıçdaroğlu’nun ‘doğru açıklayamam’ ifadesini, hangi bilgi ve olguya dayandırdığının sorguya değer olduğunu düşünüyorum.”

Gazeteci Atilla Twitter’dan da şöyle yazmıştı:

“Değerli dostlar, Rahmi Turan aynı zamanda benim sitemde yazıyor diye Rahmi Turan'ın yazısını benimle irtibatlayanların hepsini mahkemeye vereceğim. Çok çirkin.

O iddianın kaynağı Tuncay Özkan mı? ile ilgili etiketler Tuncay Özkan CHP Muharrem İnce
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.