O banka, 88 bin 800 TL teminat ödeyebilecek herkese seslendi! Hem konut hem işyeri satışta

Devam eden icradan gayrimenkul satışlarına ilişkin iki yeni ilan geldi. Biri işyeri biri konut olan uygun fiyatlı gayrimenkuller, Ankara’dan satışa çıkarıldı. İşte detaylar…

Türkiye’de son dönemlerde popüler olan emlak satış yöntemlerinden biri olan icralık satışlar, bankaların gerçekleştirdiği e-İhaleler ile sahiplerini bulmaya başladı. Bu kapsamda pek çok banka icralık satış gerçekleştirirken, özellikle bazı çok seçenek sunan bankalar öne çıkar hale geldi. O bankalardan biri olan Ziraat Bankası, seçenekleri arasına Ankara ilinden iki yeni gayrimenkulü daha ekledi.

Gerçekleştirilen icralık satışlar kapsamında hem konut hem işyeri hem de arsa satışı gerçekleştiren Ziraat Bankası, aynı zamanda araç satışı yapmaya da başladı. Bu kapsamda gayrimenkuller listesine iki yeni alternatif ekleyen Ziraat Bankası, Ankara ilinde bulunan bir konut ile bir işyerini satışa çıkardı. Ziraat Bankası’nın her iki gayrimenkul için uygun teminat istemesi ise, dikkat çekti.

ZİRAAT BANKASI, 88 BİN 800 TL TEMİNATLA İŞYERİ SATACAK

O banka, 88 bin 800 TL teminat ödeyebilecek herkese seslendi! Hem konut hem işyeri satışta

Gerçekleştirdiği icralık satışlar arasına Ankara’dan bir yeni işyeri daha ekleyen Ziraat Bankası, e-İhale ile satılacak olan bu işyerinin Ankara’nın Akyurt ilçesinin Beyazıt Mahallesi’nde yer aldığını bildirdi. İşyerinin zemin katta olduğunu belirten Ziraat Bankası, bu işyerinin genişliğinin ise, 550 metrekare olduğunu ifade etti.

Hem dükkan hem de mağaza olarak kullanıma uygun olan işyeri için 1 milyon 480 bin TL tutarında bir ihale başlangıç bedeli isteyen Ziraat Bankası, işyerinin teminat bedelini ise 88 bin 800 TL olarak belirledi. Ziraat Bankası, işyerinin kredi ile satın alınımına izin verecek.

ZİRAAT BANKASI, 100 BİN 650 TL TEMİNATLA DAİRE SATACAK

Ziraat Bankası’nın yeni satışa çıkardığı bir başka gayrimenkul ise, Ankara’daki konut oldu. Bir apartman dairesini satışa çıkaran Ziraat Bankası, konutun Ankara ilinin Çankaya ilçesinin Kızılay semtinde bulunduğunu bildirdi. Ziraat Bankası, bu konut için de uygun bir teminat bedeli istedi.

Genişliği 150 metrekare olan 7. kattaki apartman dairesinin oda sayısı ise 3+1 olarak Ziraat Bankası tarafından duyuruldu. Ankara’da yer alan bu daire için 100 bin 650 TL teminat isteyen Ziraat Bankası, ihale başlangıç bedeli ise 1 milyon 677 bin 500 TL olarak açıkladı. Ziraat Bankası, bu konutun da kredi ile satın alınımına izin verecek.

O banka, 88 bin 800 TL teminat ödeyebilecek herkese seslendi! Hem konut hem işyeri satışta ile ilgili etiketler Ziraat Bankası emlak gayrimenkul
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.