"Muhalefet seçmeni yeterince ciddiye almıyor gibi gelmiyor mu?!"

Nuran Yıldız: Sen “saray” sözcüğünü eleştiride tepeye koyan bir muhalefet partisine mensupsan. Gizli gündeminde de İstanbul’a bir şey olmak varsa, nikâhını Çırağan’da yapamazsın!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, kısa süre önce Çırağan Sarayı'nda düzenlenen bir törenle 32 yaşındaki haber spikeri Mehtap Özkan'la evlendi.

Ancak düğün töreninin Çırağan Sarayı'nda yapılmasına eleştiriler yükseldi.

Gürsel Tekin'in eleştirilere yanıtı ise "Düğün yapmadık, sade bir nikah yaptık. 8 kişilik aile bireyleri ve biz ikimiz" oldu.

İletişim profesörü, SuperHaber yazarı Nuran Yıldız da bu haftaki köşe yazısında "saray düğününü" siyasi açıdan masaya yatırarak ilginç tespitlerde bulundu.

"Sen “saray” sözcüğünü eleştiride tepeye koyan bir muhalefet partisine mensupsan. Gizli gündeminde de İstanbul’a bir şey olmak varsa, nikâhını Çırağan’da yapamazsın." diyen Nuran Yıldız, CHP'li Gürsel Tekin'e şu eleştirileri yöneltti;

"Hoş, siyasette bir iddian varsa, iki kere boşanıp üç kere de evlenemezsin ama neyse.

Size de bu muhalefet mensupları siyaseti de seçmeni de yeterince ciddiye almıyorlar gibi gelmiyor mu?"

"DIŞ GÜÇLER" PARANTEZİ 

SuperHaber yazarı Yıldız'ın hedefindeki bir diğer CHP'li ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ydu...

İmamoğlu'nun Amerikan ve İngiliz büyükelçiler ile arka arkaya görüşmesini siyasal iletişim açısından hatalı bulan Yıldız şunları kaydetti;

""Türkiye’de taa kuruluşundan bu yana “dış güçler” sevimsizdir.

İngiltere ve ABD toplumsal hafızamızda her zaman negatiftir.

Bu bilgi bilindiği halde, tam da balıkçıda yemek krizinin içerisinde İngiliz elçi varken hemen üzerine ABD Büyükelçisinin ziyaretinin olması kendi bindiği dalı kesmek gibi.

Size de Ekrem İmamoğlu ve ekibinin, iletişim yönetiminde kafaları karışmış gibi gelmiyor mu?"

YAZININ TAMAMI İÇİN...

 

"Muhalefet seçmeni yeterince ciddiye almıyor gibi gelmiyor mu?!" ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Gürsel Tekin Saray Nuran Yıldız Büyükelçi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.