Nur Ertürk kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Ünlü ses sanatçısı Nur Ertürk’ün hayatı merak ediliyor. Birbirinden güzel şarkıları ile dinleyenleri kendine hayran bırakan Nur Ertürk’ün hayatı ve daha fazlası haberimizde.

Nur Ertürk uzun aradan sonra Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Canlı yayında sevilen şarkıları ile eğlenceli dakikalar yaşatan Nur Ertürk’ün hayatı merak ediliyor. Sizler için Nur Ertürk kimdir, kaç yaşında, eşi kim gibi soruları araştırdık. Peki, Nur Ertürk kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne?

Nur Ertürk kimdir, kaç yaşında?

Nur Ertürk 1968 yılında dünya gelmiştir. Aslen Sivas’lı olan Nur Ertürk ses sanatçısıdır. Nur Ertürk, dokuz kardeşin en küçüğüdür. Çok küçükken ailesi ile birlikte İstanbul’a taşındığı yıllarda babasını kaybetmiştir. Çocukluğu Maltepe’de geçen Nur Ertürk Maltepe Lisesinden mezun olmuştur. Ankara Gazi Üniversitesi‘ni kazanmasına rağmen annesi şehir dışında okumasına izin vermemesi nedeniyle üniversiteye gidememiştir.

Nur Ertürk kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Daha sonralardan Nur Ertürk Ömer Şan ve Bilge Şan‘dan müzik eğitimi aldı. Nur Ertürk, 1980’lerin sonunda “İlvanlım” diyerek Türk Halk Müziği kariyerine başlamıştır.

Müzik kariyerini televizyonla birleştiren sanatçı 8 yıl boyunca Kanal 7 ekranlarında ”Nur Ertürk’le Her Sabah” isimli Tv programını hazırlayıp sunmuştur. Televizyonda kadın kuşağı formatlarının başlamasında öncü olan isimdir.

1992 yılından beri tekstilci bir iş adamıyla evli olan Nur Ertürk, bu evlilikten 1993 yılında Mert Can adında bir oğlu olmuştur.

Nur Ertürk kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Albümleri :

-2017 – İhanetin Bedeli (maxi single)

-2012 – İkibin Oniki

-1999 – Ben Sana Yandım

-1997 – Bir Demet Türkü

-1995 – Yaban Eller

-1994 – Beni Sev

-1993 – Sevimli

-1992 – Adaletin Bu Mu Dünya

-1991 – Mihriban

-1990 – Sevdiğim – İlvanlım.

Instagram adresi ne?

Ünlü ses sanatçısı Nur Ertürk'ün ınstagram hesabına @nur_erturk kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz. 

Nur Ertürk kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Nur Ertrük kimdir Nur Ertürk kaç yaşında eşi kim ıntagram adresi ne
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.