Nükhet Duru'nun başlattığı 'tayt' polemiğine Hülya Avşar da dahil oldu

Kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu dile getiren Nükhet Duru'nun "Ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Bu hoş bir görüntü değil." şeklindeki açıklamarı yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemişti. Sosyal medyada bir kısım Nükhet Duru'yu haklı bulurken bazı kullanıcılar ise eleştirmişti. Ünlü şarkıcının açıklamlarına son olarak Hülya Avşar'dan yorum geldi.

Geçtiğimiz günlerde bir davette boy gösteren 68 yaşındaki şarkıcı Nükhet Duru, kadınları hedef alan açıklamalarıyla sosyal medyada gündem olmuştu. Kadınların tayt giymelerinden rahatsızlık duyduğunu dile getiren Duru, "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir, 'Dur!' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince yurtdışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız..." açıklamasında bulunmuştu.

''İSTEYEN İSTEDİĞİNİ GİYEBİLİR''


Nükhet Duru'nun bu sözlerini bazıları haklı bulurken bazıları da eleştirmişti. Ünlü isimler arasında devam eden tayt polemiğine Hülya Avşar da dahil oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Avşar kızı, "İsteyen istediğini giyebilir, isterlerse çıplak da gezebilirler." ifadelerini kullandı.

 

Nükhet Duru'nun başlattığı 'tayt' polemiğine Hülya Avşar da dahil oldu ile ilgili etiketler Nükhet Duru Hülya Avşar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.