Fatih Ürek, Nükhet Duru'ya destek çıktı

Kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu söyleyen Nükhet Duru'nun , "Ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Bu hoş bir görüntü değil." şeklindeki açıklaması tepki çekmişti. Sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan Nükhet Duru'ya meslektaşı Fatih Ürek'ten destek geldi.

Şarkıcı Nükhet Duru geçtiğimiz günlerde kadınları kızdıran bir açıklama yapmış ve kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu söylemişti. Katıldığı bir davette kadınları hedef alan açıklamalarda bulunan Duru, "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir, 'Dur!' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince yurtdışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız..." ifadelerini kullanmıştı.

Nükhet Duru'nun bu sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem olmuş ve tepki çekmişti. Ünlü şarkıcıya Fatih Ürek'ten destek geldi. Ürek, "En azından tunikle falan biraz örtsünler" dedi.

''İÇLİK GİBİ BİR ŞEY O''


Fatih Ürek 29 Ekim'de Kıbrıs'ta konser verdi. Konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fatih Ürek, Nükhet Duru'nun tayt açıklamasını hatırlatması üzerine meslektaşına katıldığını belirtti.

Fatih Ürek, şu ifadeleri kullandı: "Tamam genç kızlarımız giysin de, ilk önce bir proporsinyonlarına baksınlar. Eskiden ona 'içlik' derlerdi. İçlik gibi bir şey o yani, ben bu konuda Nükhet'e çok katıldım. Tamam giysinler de, en azından tunikle falan biraz örtsünler. Göbekleri açık, oraları açık."

Fatih Ürek, Nükhet Duru'ya destek çıktı ile ilgili etiketler Nükhet Duru Fatih Ürek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.