Fabrice N'Sakala: Antrenmanlara bile başlayabilecek kadar iyi hissediyorum

Beşiktaş'ın Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile oynadığı maçta fenalaşan siyah-beyazlı futbolcu Fabrice N'Sakala, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Kongolu sol bek hastane çıkışı soruları yanıtladı. 31 yaşındaki futbolcuya spor camiasından geçmiş olsun mesajları yağdı.

Dün akşam oynanan Gaziantep FK-Beşiktaş maçının 2. yarısında fenalaşarak bir anda yere yığılan ve akıllara EURO 2020'deki Christian Eriksen olayını getiren Fabrice N'Sakala, taburcu edildi.

N'Sakala, tedavi gördüğü SANKO Hastanesinden ayrılırken yaptığı açıklamada, kendisini iyi hissettiğini belirterek, "Birkaç dakikalığına nefes alamadım. Sonra yere yığıldım. Şimdi daha iyi hissediyorum. Ailem, arkadaşlarım, taraftarlarımız ve medyadan aldığım mesajlar için teşekkür ederim. Minnettarım" diye konuştu.

N'Sakala ayrıca sosyal medya hesabından paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi:

"Mesajlarınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Zor bir andı hepimiz için. Kendimi bugün çok daha iyi hissediyorum. İdmanlara bile başlayabilecek kadar iyi hissediyorum. Yakında geri döneceğim. Görüşürüz."

N'Sakala'nın bu gece uçakla İstanbul'a gideceği öğrenildi.

Fabrice N'Sakala: Antrenmanlara bile başlayabilecek kadar iyi hissediyorum ile ilgili etiketler Beşiktaş Fabrice N'Sakala

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.