Geçmiş olsun Fabrice N'Sakala... Beşiktaş'ın sol beki maçta fenalaştı

Fabrice N'Sakala korkuttu! Beşiktaş'ın sol beki maçta fenalaştı, ambulansla stadyumdan çıkarıldı. Maçın hakemi Ümit Öztürk iki takımın teknik direktörüne maça devam etmek isteyip istemediklerini sordu. 31 yaşındaki futbolcunun bilincinin açık olduğu bilgisi geldi.

Süper Lig'in 2. haftasında Gaziantep FK'ya konuk olan Beşiktaş'ta Kongolu sol bek Fabrice N'Sakala korkuttu... Maçın 70. dakikasında fenalaşarak yere yığılan 31 yaşındaki futbolcu sahadan ambulansla çıkarılıp hastaneye kaldırıldı.

Akıllara EURO 2020'deki Christian Eriksen olayını getiren olayın ardından maçın hakemi Ümit Öztürk, iki takım teknik direktörüne maça devam etmek isteyip istemediklerini sordu. NSakala'dan iyi haber gelince maça devam edildi. Hastaneye kaldırılan futbolcunun bilinci açık...

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

beIN Sports muhabiri Gürler Akgün, N'Sakala'nın son durumuyla ilgili bilgileri paylaştı: "Fabrice N'Sakala'nın durumu iyi, çevresiyle iletişim kurabiliyor. Gaziantep'teki bir hastanede müşahede altında tutuluyor. Solunum güçlüğü çekmiyor. Hayati tehlikesi bulunmuyor."

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Alanyaspor'dan eski öğrencisi için "Benim aklıma direkt Eriksen geldi. Birazdan hastaneye gidip ziyarette bulunacağım. Beşiktaş camiasına da geçmiş olsun" dedi.

Beşiktaş kulübü ise hastanede paylaştığı fotoğrafla yüreklere su serpti.

KULÜP DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

N'Sakala'yı dün gece hastanede ziyaret eden Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ "Kendisiyle konuştuk, tatsız bir olay yaşadık. Bizleri çok korkuttu. Çok şükür bilinci açık. Morali de iyi." dedi.

Kulüp Doktoru Kerem Ülkü de N'Sakala'nın sahada ani bir şuur kaybıyla beraber bulantı ve kusma sorunu yaşadığını belirtt. Ekibiyle beraber saha içinde müdahalede bulunduklarını dile getiren Ülkü, gece yarısı yaptığı açıklamada "Şu an için oyuncumuzun yaşamsal durumları stabil. Şuuru açık ve bizimle konuşabiliyor. Endişe edilecek bir durum yok. Elbette böyle bir durumun neden kaynaklandığını öğrenmek için daha detaylı tetkikleri yapılıyor. Bu akşam burada müşahedede kalmasını öngörüyoruz. Tetkiklerin sonucuna göre kamuoyuna bilgilendirme yapacağız." dedi. 

N'Sakala'nın futbolculuk geleceğine dair bir endişe olup olmadığına ilişkin soruya da yanıt veren Ülkü "Şu anda böyle bir şey söylemek zor, olabileceğini tahmin etmiyorum. Oyuncularımızın sürekli kardiyolojik tetkikleri yapılıyor. Oyuncumuzun da bu değerlendirmesi yakın zamanda yapıldı. Bir çok faktör böyle bir duruma neden olabiliyor. Hava koşulları bunlardan birisi. Zaman zaman oyuncular böyle sıkıntılar yaşayabiliyor. Umarız ki futbol geleceğine dair bir sorun yaşanmaz." yanıtını verdi.

BEŞİKTAŞ'TAN TEŞEKKÜR MESAJI

Beşiktaş kulübü tarafından konuya ilişkin bir teşekkür mesajı da yayımlandı. Paylaşılan mesajda geçmiş olsun dileklerini ileten Fenerbahçe, Galatasaray ve tüm diğer kişi ve kurumlara teşekkür edildi.

Geçmiş olsun Fabrice N'Sakala... Beşiktaş'ın sol beki maçta fenalaştı

Geçmiş olsun Fabrice N'Sakala... Beşiktaş'ın sol beki maçta fenalaştı - Resim : 2

Geçmiş olsun Fabrice N'Sakala... Beşiktaş'ın sol beki maçta fenalaştı - Resim : 3

Geçmiş olsun Fabrice N'Sakala... Beşiktaş'ın sol beki maçta fenalaştı ile ilgili etiketler Beşiktaş Gaziantep FK Ümit Öztürk Fabrice N'Sakala
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.