Nil Karaibrahimgil'in eşi Serdar Erener kimdir? Kaç yaşında, nereli? Sertap Erener'in ağabeyi mi?

Skandalların bitmediği ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil’in teknesinde Serdar Erener’in uluorta mayosunu değiştirerek denize tuvaletini yapması dikkatlerden kaçmadı. Tüm bu olup bitenler sonrasında Serdar Erener kimdir sorusu gündeme geldi.

Geçtiğimiz aylar içerisinde Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener’in teknesinde misafir olan ünlü yönetmen Sinan Çetin’i uluorta mayosunu değiştirmesinden sonra yeni bir skandal daha baş gösterdi. dar Erener’in uluorta mayosunu değiştirerek denize tuvaletini yapması büyük bir ses getirdi.

SERDAR ERENER KİMDİR?

1960 yılında İstanbul’un Üsküdar ilçesinde dünyaya gelen Serdar Erener’in asıl ismi Serdar Kamil Erener’dir. Bir avukat olan babanın ve mimarlık fakültesinden terk bir annenin ilk çocuğu olarak dünyaya gelen Erener, Eurovision şarkı yarışmasında birinci olan Sertab Erener'in ağabeyidir.

Nil Karaibrahimgil'in eşi Serdar Erener kimdir? Kaç yaşında, nereli? Sertap Erener'in ağabeyi mi?

Robert Kolej'den mezun olduktan sonra diplomat olma amacıyla Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi‘ne kaydolan Erener daha sonrasında Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü‘ne geçerek bu bölümden mezun oldu.

Reklamcılık kariyerine 1985 yılında Reklamevi’nde metin yazarı olarak başlayan Erener, 1995 yılında Young & Rubicam/Reklamevi’nin CEO’su olmuş ve bu görevini 31 Aralık 2003 tarihine kadar devam ettirmiştir. 1 Ocak 2004 tarihinden itibaren ise Alameti Farika adlı ajansı yönetmektedir.

1993 yılında evlenip 8 yıl evli kaldığı ilk eşi Serra Erener’den Ali Ömer Erener ve Emine Erener isimli iki çocuğu vardır.

21 Ocak 2010 tarihinde şarkıcı Nil Karaibrahimgil ile evlenmiştir ve çiftin, Aziz Arif adında bir çocuğu bulunmaktadır.

 

Nil Karaibrahimgil'in eşi Serdar Erener kimdir? Kaç yaşında, nereli? Sertap Erener'in ağabeyi mi? ile ilgili etiketler Nil Karaibrahimgil serdar erener
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.