Nikah öncesi bakıma giren Seda Sayan iğne ipliğe döndü! Son halini görenler şaşırdı

Gelecek ay kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile nikah masasına oturacak olan 59 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan bir süre önce sıkı bir bakıma girmişti. Nikah öncesi deeplift yöntemiyle yüzünü gerdiren Seda Sayan şimdi de kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Kısa sürede 29 santim incelen Seda Sayan'ın son hali görenleri şaşırtı. İşte estetik operasyonun ardından hızla verdiği kilolarla adından söz ettiren Seda Sayan'ın yeni hali...

Kendisinden 25 yaş küçük müzisyen sevgilisi Çağlar Ökten ile 7 Mayıs'ta Prag'da nikah masasına oturacak olan Seda Sayan kısa sürede bambaşka bir görünüme kavuştu. Sıkı bir bakıma giren ve nikah öncesi hazırlıklarına devam eden Seda Sayan önce estetik operasyon yaptırdı, ardından da adeta mum gibi eridi. Fazla kilolarından kurtulan Seda Sayan yeni haliyle beğeni topladı.


29 SANTİM İNCELDİ

Sık sık estetik operasyon yaptıran Seda Sayan kısa süre önce yaşlanmayı durdurmak için deeplift yöntemiyle yüzünü gerdirmişti. Ünlü isim şimdi de kilo verdi. 29 santim incelen Seda Sayan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla değişimini gözler önüne serdi. Seda Sayan'ın elbisesinin artık kendisine büyük geldiği görüldü.

Nikah öncesi bakıma giren Seda Sayan iğne ipliğe döndü! Son halini görenler şaşırdı

29 santim incelen Seda Sayan kısa sürede kilo vermesiyle ilgili, ''Ben size ne dedim? Bacaklarımı özellikle garantilettim. Hep söylediğim gibi, bende bu bacaklar 20 yaşımda bile yoktu. Elbisem omuzdan, belden tutmuyor. Yaza hazırlıktı işte, istediğim buydu.'' ifadelerini kullandı.

İşte 29 santim incelen Seda Sayan'ın son hali...

Nikah öncesi bakıma giren Seda Sayan iğne ipliğe döndü! Son halini görenler şaşırdı - Resim : 2

Nikah öncesi bakıma giren Seda Sayan iğne ipliğe döndü! Son halini görenler şaşırdı - Resim : 3

Nikah öncesi bakıma giren Seda Sayan iğne ipliğe döndü! Son halini görenler şaşırdı - Resim : 4

Nikah öncesi bakıma giren Seda Sayan iğne ipliğe döndü! Son halini görenler şaşırdı - Resim : 5

Nikah öncesi bakıma giren Seda Sayan iğne ipliğe döndü! Son halini görenler şaşırdı - Resim : 6

 

 

Nikah öncesi bakıma giren Seda Sayan iğne ipliğe döndü! Son halini görenler şaşırdı ile ilgili etiketler Seda Sayan estetik operasyon son hali yeni hali kilo çağlar ökten
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.