Nihat Hatipoğlu'nun boğazı düğüm düğüm oldu! 8 yaşındaki kız çocuğunun sorduğu o soru, herkesi ağlattı!

Her sene ramazan ayında sahur ve iftar programları ile izleyicilerin evlerine konuk olan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, milyonlar tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda dün akşam da canlı yayında stüdyoda bulunan konuklarının sorularını yanıtlayan Hatipoğlu, 8 yaşındaki bir kız çocuğundan gelen soru karşısında ne yapacağını bilemedi. İşte ayrıntılar…

ATV kanalının yüzlerinden birisi olan ve her dini günde özel programı ile izleyicinin karşısına çıkan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, ramazan ayının gelmesi ile birlikte sahur ve iftar programları ile adından söz ettirmeye başladı. Senelerdir ATV’de ramazan programlarından sorumlu isim olarak bilinen Hatipoğlu, koronavirüs salgından ötürü geçtiğimiz yıl stüdyoda gerçekleştirmek zorunda kaldığı canlı yayınları bu sene Sultanahmet’te yapmaya başladı.

Canlı olarak yayınlanan iftar ve sahur programları kapsamında kendisini izlemeye gelen konukların da sorularını yanıtlayan Hatipoğlu, geçtiğimiz akşam mikrofonu eline alan 8 yaşındaki Almila isimli kız çocuğunun sorusu karşısında ne yanıt vereceğini bilemedi. Küçük Almila’nın gözyaşları içinde sorduğu o soru, milyonları ağlattı.

O SORU MİLYONLARI KAHRETTİ!

Nihat Hatipoğlu'nun boğazı düğüm düğüm oldu! 8 yaşındaki kız çocuğunun sorduğu o soru, herkesi ağlattı!

Nihat Hatipoğlu’nun sunumu ile ekranlara gelen ramazan özel programı, son dönemlerde en çok takip edilen programlardan biri oldu. Mübarek ramazan ayında Sultanahmet’i sık sık ziyaret eden vatandaşlar, Hatipoğlu’nun programına da konuk olarak dini anlamda merak ettiklerini uzman isme danıştı. Geçtiğimiz akşam ise milyonları kahreden bir soru gündeme geldi.

Hatipoğlu’nun iftar programına katılan 8 yaşındaki Almila, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na “Benim baban annemi ve beni bırakıp gitti. Ben buna çok üzülüyorum. O şu an oruç tutuyor. Orucu kabul olur mu?” diye sordu. Ağlamaya başlayan küçük Almila hem konukların hem de ekranları başlarında olan izleyicilerin yüreklerini dağladı.

BOĞAZI DÜĞÜM DÜĞÜM OLDU!

Babasının annesini ve kendisini terk edip gittiğini söyleyerek gözyaşlarına boğulan küçük kız, Hatipoğlu’nu da derinden etkiledi. İlk etapta kısa süre sessiz kalan Hatipoğlu, Almila’ya şu şekilde yanıt verdi: “Baban yanlış yolda. Senin gibi cici bir kızı annen gibi bir hanımefendiyi niçin bırakır gider? Baban büyük bir hata yapmış. Allah onu affetsin.”

Nihat Hatipoğlu'nun boğazı düğüm düğüm oldu! 8 yaşındaki kız çocuğunun sorduğu o soru, herkesi ağlattı! ile ilgili etiketler Nihat Hatipoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.