Fenomenler mercek altında! Bir Dilan Polat vakası daha... Nihal Candan ve Bahar Candan gözaltına alındı! Kara para mı aklıyorlar?

Sosyal medya fenomenleri Nihal Candan ve Bahar Candan gözaltına alındı. Şüphelilerin suç gelirlerinin aklanması kapsamında yakalandığı öğrenildi.

Lüks hayatıyla dikkat çeken sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para aklama, suç örgütü kurma ve vergi kaçırma suçları nedeniyle tutuklanmasının ardından fenomenler mercek altına alınmıştı. Bugün yeni bir gelişme yaşandı.

CANDAN KARDEŞLERE GÖZALTI ŞOKU!

Daha önce stil yarışmalarına katılan ve lüks hayatlarıyla dikkat çeken sosyal medya fenomenleri Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler gözaltına alındı. Şüphelilerin suç gelirlerinin aklanması kapsamında yakalandığı öğrenildi. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre şüpheliler Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

'GİZLİ KASA' İDDİASI

Lüks yaşantılarını sürekli sosyal medyadan takipçileriyle paylaşan Bahar ve Nihal Candan kardeşler hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştu. Candan kardeşlerin sazan sarmalı yöntemiyle çok sayıda kişiyi dolandıran bir suç örgütünün mensubu olduğu ve örgütün gizli kasası oldukları yönünde iddialar bulunuyordu.  Bahar ve Nihal Candan kardeşler ile bilirkte Hacı İsrafil S.'nin de gözaltına alındığı öğrenildi.

Fenomenler mercek altında! Bir Dilan Polat vakası daha... Nihal Candan ve Bahar Candan gözaltına alındı! Kara para mı aklıyorlar? ile ilgili etiketler Bahar Candan Nihal Candan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.