Niğde'de 2.Yetimler Buluşması düzenlendi. Yaklaşık 1700 yetim katıldı.

Niğde Belediyesi ve Yetim Eli Derneği'nin düzenlediği 2.Yetimler Buluşması etkinliğinde okçuluk, judo, güreş, futbol, boks, tekvando gösterileri yapıldı, yaş gruplarına göre çeşitli yarışmalar düzenlendi.

Esra Katılmış
Esra Katılmış

Niğde Belediyesi ve Yetim Eli Derneği iş birliğinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün destekleriyle Çiftlik ilçesindeki Ketençimen Yaylası'nda 1700 yetim çocuğa karne hediyesi olarak piknik düzenlendi.Düzenlenen etkinlikte, okçuluk, judo, güreş, futbol, boks, tekvando gösterileri yapıldı, yaş gruplarına göre çeşitli yarışmalar düzenlendi. Yetimlere hayırseverlerin desteğiyle köfte ekmek,pamuk şeker ve dondurma ikram edildi.

''ONLAR NE KADAR POZİTİF OLURSA BİZDE O KADAR MUTLU OLURUZ''

Belediye Başkanı Emrah Özdemir yetimleri mutlu görmekten hoşnut olduğunu şu sözlerle ifade etti: "Yetimlerin mutlu olduğunu, oyunlar oynadığını, yüzlerindeki gülümsemeyi, gözlerindeki mutluluğu, heyecanı görmek bizi de çok mutlu ediyor. İnşallah bu organizasyonların devamı olacak. Biz onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız, devlet olarak, millet olarak, belediye ve STK'ler olarak onların yanındayız. Çünkü geleceğimiz onlar, ülkemizi, her şeyimizi onlara emanet edeceğiz. Onlar bu çağlarını ne kadar pozitif enerjiyle geçirirse bizler de o kadar mutlu oluruz."

Yetim Eli Derneği Başkanı Şahin Mercan kendisinin de küçük yaşta yetim kaldığını ve onu güreş hocasının hayata hazırladığını söyledi.Mercan akademik başarısı düşük olan öğrencilerin beden öğretmenleri ve antrenörler tarafından tespit edilerek boksa,tekvandoya,güreşe,atletizme,futbola yönlendirildiğini bu şekilde rehabilite edildiklerini aktardı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niğde'de 2.Yetimler Buluşması düzenlendi. Yaklaşık 1700 yetim katıldı. ile ilgili etiketler Niğde yetimeli derneği niğde belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.