Neymar neden oynamıyor? Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçında Neymar neden yok?

Neymar neden oynamıyor sorusu, bu akşam oynanacak Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçın Barcelona PSG maçını takip eden futbolseverlerin araştırdıkları bir konu. Dünyaca ünlü yıldız geçtiğimiz hafta Lig 1 maçında sakatlanmış ve oyundan çıkmıştı. Peki bu akşam Barcelona maç kadrosunda Neymar neden yok?

Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar, 16 Şubat 2021 Salı akşamı oynanacak Barcelona Paris Saint Germain maçında var mı, oynayacak mı? Neymar bu akşam neden oynamıyor?

NEYMAR NEDEN OYNAMIYOR?

Geçtiğimiz hafta Fransa Ligue 1'de oynanan Montpellier maçında kaburgasından sakatlanan ve bir sonraki Nantes deplasmanına götürülmeyen Neymar, bu akşam oynanacak olan Şampiyonlar Ligi son 16 tur ilk maçında Barcelona maçı kadrosuna da alınmadı.

Neymar'ın tedavisinin Fransa'da devam ettiği öğrenildi.

Neymar neden oynamıyor? Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçında Neymar neden yok? ile ilgili etiketler Neymar neymar neden yok neymar neden oynamıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.