Newcastle United teknik direktör Steve Bruce'u gönderdi, yeni hoca adayı Steven Gerrard...

Suudi Arabistan kaynaklı şirketlerden oluşan konsorsiyum tarafından satın alınan Premier League ekibi Newcastle United'ta teknik direktör Steve Bruce ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Graeme Jones'in, gelecek hafta oynanacak Crystal Palace'a karşı geçici olarak takımın başında olacağı açıklandı.

Newcastle United'ta değişim süreci başladı. Suudi Arabistan Veliaht Prensi Mohammed bin Salman'ın kontrolündeki bir konsorsiyuma satışı gerçekleştirilen Premier League ekibinde teknik direktör Steve Bruce'la yollar ayrıldı.

İngiliz kulübünden yapılan açıklamada, Temmuz 2019'dan beri takımın başında olan Bruce ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı bildirildi. 

Satış işleminden sonraki ilk maçında Tottenham Hotspur'u ağırlayan "Saksağanlar" 1-0 öne geçtiği maçı 2-3 kaybetmişti.

STEVEN GERRARD SESLERİ... 

Steve Bruce, veda açıklamasında, "Bu eşsiz futbol kulübünü yönetme fırsatı için Newcastle United ile bağlantılı herkese minnettarım. Ekibime, oyunculara ve özellikle destek ekibine tüm sıkı çalışmaları için teşekkür etmek istiyorum. İnişler ve çıkışlar oldu, ancak zor anlarda bile her şeylerini verdiler ve çabalarından gurur duymalılar" dedi.

İlk sezonunda Premier League'i 13. sırada bitiren, geçen sezon da 12. sırada yer alan kurt hoca, "Bu, inanılmaz desteğe sahip bir kulüp ve umarım yeni sahipleri onu hepimizin olmasını istediğimiz yere taşıyabilir. Herkese bu sezonun geri kalanında ve sonrasında bol şans diliyorum" diye devam etti.

Newcastle United'ın takımın başına Liverpool efsanesi Steven Gerrard'ı getirmeyi planladığı yazılıyor. 

Newcastle United teknik direktör Steve Bruce'u gönderdi, yeni hoca adayı Steven Gerrard...

Newcastle United teknik direktör Steve Bruce'u gönderdi, yeni hoca adayı Steven Gerrard... ile ilgili etiketler Newcastle United amanda staveley premier league Steve Bruce
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.