Nevzat Çiçek: Yakın zamanda Şişli Belediyesi hakkında bir tasarruf görebiliriz...

Gazeteci Nevzat Çiçek, Şişli Belediyesi hakkında kamuoyuna SuperHaber tarafından duyurulan rüşvet çarkı hakkında flaş açıklamalar yaptı.

SuperHaber'in duyurduğu Şişli Belediyesi'ndeki rüşvet havuzu haberi gündemi belirlemeye devam ediyor.

CNN Türk ekranlarında Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programına katılan gazeteci Nevzat Çiçek, konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

TASARRUF YETKİSİ GÖREBİLİRİZ

Çiçek; ''Şişli'deki durumla ilgili aslında çok enteresan iddialar. Yakın çevre içerisinden. Şişli Belediyesi hakkında bir inceleme başlatılıyor. Mülkiye Başmüfettişleri gidiyor. Müfettişler gidince Kentyol diye bir şirketleri var. O şirketin eski başkanı Nazlı İnönü'nün öz yeğeni Ömer Engin Baysal Mülkiye Başmüfettişlerine gidiyor, ''burada belediyede bir rüşvet havuzu var. Bunu anlatmak ve etkin pişmanlıktan yararlanmak istiyorum'' diyor ve 4 sayfalık bir ifade veriyor. Orada belediye içerisinde bir rüşvet havuzunun oluştuğunu bunun belli yerlere aktarıldığını ifade ediyor. SuperHaber ilk olarak ifadelerini yayınladı. Okuduğunuzda hakikaten çok ciddi iddialar var. Bunu eski bir şirketin eski bir başkanı ifade edince tabi olay çok ciddi. Büyük ihtimalle Şişli Belediyesi üzerinden yakın zaman içerisinde, bu tartışmalar üzerinden bir tasarruf yetkisi görebiliriz.'' ifadelerini kullandı.

Nevzat Çiçek: Yakın zamanda Şişli Belediyesi hakkında bir tasarruf görebiliriz... ile ilgili etiketler Nevzat Çiçek şişli belediyesi Hayri İnönü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.