Nevşin Mengü neyin peşinde... Operasyon gazetecisi, bebek katili İsrail'in manipülasyon videolarını paylaşıyor

Nevşin Mengü, bebek katili İsrail ordusunun manipülasyon amaçlı paylaştığı videoyu yayınladı. İsrail ordusuna çalışır gibi hareket eden Mengü'nün o paylaşımı Filistin düşmanlığı olarak yorumlandı.

İsrail'in bombalar yağdırdığı Gazze halkı için Filistin'e destek çağrısı yapan fenomen isimlerden rahatsız olan Nevşin Mengü, Filistin düşmanlığına devam ediyor. 

Mengü, Twitter (X) hesabından bebek katili İsrail ordusunun manipülasyon amaçlı paylaştığı operasyon videosunu yayınladı.

Neyin peşinde olduğu anlaşılmayan Nevşin Mengü'ye tepkiler çığ gibi büyüyor. 

İSRAİL BASKIN SONRASI İTİRAF ETTİ: BİR İZ BULAMADIK

İsrail, savaş suçu işleyerek bombaladığı ve yüz binlerce sivili öldürdüğü Şifa Hastanesi'ne 'Hamas rehineleri burada tutuyor, askeri komuta merkezleri burada' bahanesiyle dün baskın düzenledi. 

Baskının ardından "Bir iz bulamadık." diyerek yalanlarını itiraf eden İsrail manipülatif bir video yayınladı. 

 

MENGÜ, İSRAİL'İN MANİPÜLATİF VİDEOSUNU PAYLAŞTI

Bebek katili İsrail ordusunun manipülatif videosunu Twitter (X) hesabından paylaşan Nevşin Mengü, "İsrail ordusu Altında Hamas tünelleri içine inşa edilmiş Hamas'ın askeri komuta merkezi ve silahlarının bulunduğunu iddia ettiği Şifa Hastanesine bir operasyon düzenleyerek girdi ve Ordu sözcüsü hastaneden görüntüler paylaştı." notunu düştü. 

FİLİSTİN DÜŞMANLIĞI...

İsrail ordusuna çalışır gibi hareket eden Mengü'nün o paylaşımı Filistin düşmanlığı olarak yorumlandı.

VAZİYETİ KURTARMAYA ÇALIŞTI AMA...

Tepkilerin ardından vaziyeti kurtarmaya çalışan Mengü, "İsrail basını mevcut videodan tatmin olmamış durumda." dedi. 

Nevşin Mengü neyin peşinde... Operasyon gazetecisi, bebek katili İsrail'in manipülasyon videolarını paylaşıyor - Resim : 2

İSRAİL ADINA ETKİ AJANLIĞI

Fakat Mengü'nün İsrail ordusunun Şifa Hastanesi'nin içinde silah deposu var' algısını yaratman için paylaştığı videoyu yayınlaması İsrail adına etki ajanlığından başka bir şey değil. 

 

 

 

Nevşin Mengü neyin peşinde... Operasyon gazetecisi, bebek katili İsrail'in manipülasyon videolarını paylaşıyor ile ilgili etiketler Nevşin Mengü İsrail Filistin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.